Kendte

Nanna Eliasen efter hård tid: Jeg har fået en kæreste

3. februar 2017 Anne Kristensen
Foto: Janus Nielsen, Kanal 4
Nanna Eliasen fra ’De unge mødre’ har det sidste halve år været igennem et sandt mareridt, men nu lysner det for den unge mor. Hun er nemlig flyttet i sin drømmebolig og har fået en ny kæreste.
Nanna Eliasen er blevet bestjålet og stalket.

- Jeg har igennem det sidste halve år, været igennem mit livs helvede, som jeg ikke har kunnet dele ud, da jeg faktisk slet ikke har kunnet se, at der skulle være en ende på det mareridt.

Sådan skriver Nanna Eliasen fra ’De unge mødre’ på sin blog efter længere tids skrivepause derinde.

Ramt af angst

Den unge mor har nemlig været ramt af angst efter nogle voldsomme oplevelser, som har kørt hende helt ned, forklarer hun.

Nanna forsøgte at begå selvmord

- Jeg er desværre blevet sygemeldt, og har kæmpet med, at få livet til at kunne køre videre for mit eget vedkommende. Hverdagen bestod mest af alt af, at få Malucca i børnehave og så bare hjem og begrave mig igen, indtil jeg skulle hente hende og så sørger for hende indtil hun skulle i seng om aftenen, og så ellers begrave mig igen, skriver Nanna.

Bestjålet og stalket

Grunden til hendes angst bunder bl.a. i, at Nanna for nyligt havde indbrud, og her blev hun frarøvet nogle af de vigtigste ting for hende:

- Vi havde ubudne gæster i vores gamle hjem, som kostede mig mine mest værdifyldte ting (ikke økonomisk) – fødsels gaven fra Ditlev, fra da jeg fødte Malucca, yndlings parfumen jeg havde fået af mine forældre og den der ramte hårdest, var min iMac. Jeg brugte den ALDRIG, (…) men jeg havde gemt ALT!!! som i virkelig ALT fra graviditet, fødsel og de første 4 år af Malucca’s liv på den. Billeder og videoer. Ting jeg ikke har andre steder. Det føler jeg aldrig, at jeg kommer over. Jeg føler det er Malucca’s første år der er stjålet fra mig. Jeg får ikke den tid tilbage, men jeg havde minderne som bevis på, at de havde været der. Nu er der ingenting. AV!!!

Nanna meldt til kommunen af Ditlev

Nanna forklarer også, at hun i den seneste tid er blevet stalket, men kommer ikke nærmere ind på detaljerne. Dog skriver hun, at hun nu er flyttet og har fået hemmelig adresse og navnebeskyttelse.

Flyttet ind i sin drømmebolig

Og stedet, hvor Nanna bor nu, er intet mindre end hendes drømmehjem:

- Det var på tide at komme væk fra det sted, så det kom vi. Vi er flyttet ind i et hus 1 time væk fra Borup. Det vil sige, 1 time væk fra al familie vi har og alt vi ellers kender. I starten var det en flugt fra det helvede vi var i, eller nok det JEG var i, for Malucca er ikke blevet indblandet i det, selvfølgelig. Dog har hun helt sikkert kunnet mærke på sin mor, at der var ændringer i hverdagen. (…) Men hold nu op hvor vi stortrives her. Vi har fået en hverdag, og vores hjem er endelig et rigtigt hjem. Det vidste jeg ikke rigtigt, at vores gamle hus ikke var, før vi flyttede herhen, og bare mærker ro, tryghed og følelsen af, at dette er VORES base.

Ditlev: Derfor meldte jeg Nanna til kommunen

Ny kæreste

Flytningen er dog ikke det eneste positive, der er sket i Nannas liv:

- Sidste ting, så har jeg fået mig en rigtig nuser mand ind i mit liv, som er lidt for god til, at være sand engang imellem, og det får altså også min hjerne til at slå twist liiiidt for ofte. Godt han har en god tålmodighed!, slutter den unge mor sit blogindlæg.

Nannas mange hårfarver:

Nannas mange hårfarver

Sponsoreret indhold