Kendte

Nastacha Linea laver drastisk ændring i sit liv

17. juni 2016 Anne Kristensen
Foto: Kanal 4
Ideen fik hun fra en anden deltager i ’De unge mødre’.

Natascha Linea fra ’De unge mødre’ har valgt at lægge sit liv helt om, efter at hun har fulgt, hvordan en anden, nyere deltager i programmet, Cellina Martinna Petersen.

Sidstnævnte har fået både kritikere og fans med sin livsstil som veganer og såkaldt ifavnsk opdragelse med bl.a. landtidsamning og samsovning.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Natascha Linea: Jeg var tvunget til at svigte min datter

Har ændret holdninger til økologi

Og en af Cellina Martinnas fans er Natascha Linea:

- Efter Martinna kom på skærmen, blev jeg virkelig inspireret af hendes måde at være på. Hun fik mig til at begynde at læse op på, hvad økologi egentligt er for noget, og hvad ifavn er. Hun fik mig til at ændre holdninger til rigtig mange ting, som jeg ellers havde en holdning til selv, siger Natascha Linea ifølge Realityportalen.

Hun er især blevet inspireret af Martinnas valg om at droppe kød og fortæller, at hun har fået et chok, efter at hun siden har undersøgt nærmere, hvordan dyrene har det i Danmark.

Natascha Linea har født: Drama efter hjemmefødsel

Vil ikke hjælpe med at pine dyrene

Så nu har Natascha Linea også droppet kødet:

- Jeg kan ikke mærke en fysisk forandring, men jeg kan mærke, at jeg ikke længere har dårlig samvittighed over for dyrene. Det er vigtigt for mig, at vi passer på dyrene og naturen, og at jeg viser mine børn, at vi skal behandle dyrene ordentligt. Vores familie skal ikke hjælpe de mange landmænd med at pine deres dyr, siger Natascha Linea.

Natascha Linea: Sådan er mine børns forhold

Børnene må gerne spise kød – bare ikke derhjemme

Den unge mor er derfor nu vegetar, men har dog ingen planer om at tage skridtet videre og blive veganer, ligesom hun siger, at hendes børn, Lia og Novah, også fortsat gerne må spise kød – bare ikke derhjemme.

- Lia får stadig kød ved mine forældre og hjemme ved Bent (børnenes far, red.). Den børnehave, hun starter i efter sommerferien, er 90-100 procent økologisk, vegansk og biodynamisk. Novah bliver vegetar som mig, men han må gerne spise kød, når han er ude, understreger hun.

Natascha Lineas mange looks:

Natascha Lineas mange looks

Følg 'De unge mødre' i Ude og Hjemme:

Sponsoreret indhold