Kendte

Natascha Linea er kærester med ekskærestens bror

14. juli 2016 Joan Andersen
Natascha Linea fra De unge mødre har fået en ny kæreste. Hun har mødt ham gennem sin ekskæreste, faren til hendes søn. De to unge mænd er nemlig brødre. Se det forelskede par her.
Natascha Linea fra De unge mødre er forelsket i ekskærestens bror

Natascha Linea fra De unge mødre har for alvor lagt sit liv om. Ikke nok med at hun er blevet vegetar, hun har også fået en anden smag for mænd. Det viser hun med sin nye kæreste Martin.

- Jeg plejer at falde for sådan nogle ”bad boys”, men sådan er han slet ikke. Han er stille og rolig og måske lidt nørdet. Ej, det er han ikke, men han spiller meget på computer, fortæller hun.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Natascha Linea mødte kærligheden på Bornholm

Det unge par mødte hinanden på ferie på Bornholm for tre uger siden. Natascha Linea var på ferie med sine børn og yngstemandens farmor, som havde valgt også at tage sin søn Martin med. Martin er altså farbror til Natascha Lineas søn og bror til ekskæresten, Novahs far.

- Vi har aldrig rigtig snakket sammen før, for jeg forsøgte jo at få det til at fungere med Novahs far. Men på ferien snakkede vi sammen, og så tog det ene det andet, fortæller den unge mor.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea: Sidney Lee er ikke far til mit barn

(Artiklen fortsætter under billedet)

Natascha Linea fra De unge mødre er forelsket i ekskærestens bror

Delte meninger

Farmoren har ikke kommenteret forholdet noget særligt.

- Hun har slet ikke sagt noget til det. Kun at vi begge er voksne mennesker, og så må vi jo selv om det. Det er jo heller ikke, første gang i verdenshistorien sådan noget sker, siger hun.

Ekskæresten ligger på facebook ikke skjul på, at han synes, forholdet er en smule underligt.

- Han skal nok lige vænne sig til tanken, siger Natascha Linea og fortæller, at hendes egen familie ikke har sagt noget til det.

LÆS OGSÅ: Landmand søger kærlighed: Ole-landmand og Gitte skal giftes

- På facebook har kommentarerne gået fra ”kærlighed har ingen grænser” til ”Det er forkert” og ”Det er ulækkert”, fortæller hun.

- Jeg synes ikke, det er mærkeligt, fordi jeg står i det. Men havde det været min søster eller en veninde, så havde jeg måske synes, det er lidt underligt, medgiver hun.

Men lige nu er hun glad.

- Det føles rigtigt lige nu, og så må vi se, hvad der sker, siger hun.

Ser ikke meget til eks’en

Sønnen Novah har efterhånden set sin farbror mere end sin far.

- Novahs far har ikke været her ret meget, men han er velkommen. Han har mit nummer, og han ved, hvor jeg bor, siger Natascha Linea.

Venter med sex

Da Ude og Hjemme fangede hende, sad hun hos lægen.

- Min menstruation er udeblevet. Jeg er 99 procent sikker på, at jeg ikke er gravid. Hvis jeg var, så ville Novahs far også være far til det barn. Det ville virkelig være skod, siger hun.

LÆS OGSÅ: Mor Jette udgiver single: Hør den her

- Martin og jeg har kun kysset. Børnene har været her hele tiden, og så er det lidt akavet. Det ville være mærkelig for os begge, så vi venter, siger hun.

Graviditetstesten hos lægen var selvfølgelig negativ, så nu venter endnu flere tests for den unge mor.

Natascha Linea fra De unge mødre er forelsket i ekskærestens bror

Jylland eller Sjælland

Natascha Linea planlægger at tage 10. klasse til januar. Derefter venter to år på HF. Efterfølgende vil hun enten læse husdyrvidenskab i København eller agrobiologi i Aarhus.

- Jeg ved ikke, om jeg er klar til at flytte til Sjælland. Jeg har meget familie derovre, men jeg gider ikke at bo på Djævleøen. Okay, jeg sagde også, at jeg aldrig ville flytte tilbage til Jylland, kommer hun i tanke om og griner.

Hun glæder sig over, at hun endelig har fundet en uddannelse, som giver mening for hende.

- Jeg vil gerne hjælpe landmændene med bedre dyrevelfærd. Vores landbrugsdyr har det for dårligt i Danmark, siger Natascha Linea, som også er blevet vegetar.

- Jeg har perioder, hvor jeg har lyst til kød, men så tænker jeg over, hvordan dyrene har haft det, og så går det hurtigt over, fortæller hun.

Læs også den gribende artikel om Amalie, der mistede sin elskede storesøster, skuespilleren Mira Wanting.

Sponsoreret indhold