Kendte

Natascha Linea ramt af stress: Min søns hjerte er deformt

13. marts 2017 Anne Kristensen
Foto: Kanal 4
Natascha Linea fra ’De unge mødre’ er sygemeldt fra sin uddannelse efter sønnens lange sygdomsforløb, der bl.a. har betydet flere indlæggelser på hospitalet.

Den seneste tid har været præget af voldsomme bekymringer for Nastascha Linea Kaup fra ’De unge mødre’.

Hendes lille søn, den snart 1-årige Novah, fik lungebetændelse i januar, og i februar blev han indlagt på børneafdelingen pga. astma og høj feber. Og i onsdags blev Novah så igen indlagt på hospitalet med vejrtrækningsproblemer.

Natascha Linea: Min søn skal ikke vaccineres

Deformt hjerte

Dagen efter skrev Natascha Linea følgende på sin blog:

- Vi har været her (på hospitalet, red.) siden i går aften hvor han fik taget et billede af sit hjerte og lunger. I går aftes kiggede de kun på lungerne og kunne se lidt lungebetændelse på den ene lunge. I dag vælger børnelægen og kigge billederne igennem igen. Og hun kan se at hun syntes hans hjerte har en lidt anderledes form end hvad man normalt ser. Vi har fået en tid d 5/4 hvor han skal have scannet sit hjerte igen for at se om det stadig er en smule deformt.

Foto: Natascha Linea med datteren Lia og sønnen Novah kort efter hans fødsel.

Ramt af stress

De mange bekymringer og uvisheden omkring sønnens helbred har nu også fået konsekvenser for Natascha Linea. 

I et nyt blogindlæg fortæller den unge mor således, at hun er gået ned med stress og derfor må sygemelde sig fra 10. klasse, som hun ellers startede på i januar.

Natascha Linea vil tage 10. klasse på lyntid

- Det jo også super stressende ikke at vide helt hvad ens søn fejler og han bare går og er syg hele tiden. Man bebrejder sig selv at han er syg men ved inderst inde godt det ikke er ens skyld. Man føler sig pludselig som verdens dårligste mor, og føler ikke man er god nok som man er, kan nogle klare opgaven bedre, men man ved jo godt man er den bedste mor for sine børn. Så nu jeg sygemeldt med stress, da jeg simpelthen ikke kan overskue ret meget andet end at gå hjemme og passe min syge søn, bare tanken om skole jeg bliver virkelig helt ør i hovedet, sover heller ikke godt for tiden og har jeg ikke gjort de sidste 14 dage. Kan falde i søvn kl 2-4 om natten og så vågne kl 6 når ungerne vågner. Det ka man holde til i nogle dage men ikke på længere sigt. Føler virkelig jeg har fået et kæmpe nederlag igen. Men ser lyst på det må kæmpe videre og blive stærkere på den anden side, skriver Natascha Linea.

Efter tvangsfjernelse: Natascha Linea får sin datter hjem

Her kan du se billeder af Natascha Linea, som vi lærte hende at kende i 'De unge mødre' med sin daværende kæreste Bent og den dengang nyfødte Lia:  

Galleri: Natascha Linea og hendes familie

Sponsoreret indhold