Kendte

Natascha Linea vil tage 10. klasse på lyntid

16. december 2016 Anne Kristensen
Foto: Morten Mejnecke
Natascha Linea Kaup fra ’De unge mødre’ starter i 10. klasse i januar og regner med at afslutte sin uddannelse allerede til sommer. Herefter er planerne for fremtiden også lagt.
Natascha Linea starter i 10. klasse

Natascha Linea starter i 10. klasse

Natascha Linea har pga. barsel med sønnen Novah holdt pause fra sin uddannelse i et års tid, men nu er hun klar til at åbne skolebøgerne igen.

Natascha Linea hiver Odense Kommune i retten

Den unge mor starter således i 10. klasse til januar, og selvtilliden er i top, efter at hun senest gennemførte 9. klasse med flotte karakterer, skriver Realityportalen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

– Jeg glæder mig utroligt meget til at starte op, og for første gang tror jeg virkelig på mig selv. Det bliver fantastisk, men også skide hårdt, siger hun til Realityportalen og henviser til, at hun har planer om at blive færdig med sin 10. klasse allerede til sommer, hvilket kræver et skema med 33 timer om ugen.

Natascha Linea skal have tvangsfjernet sin datter

Vil arbejde med økonomi

Når Natascha Linea er så færdig med 10. klasse, er planen, at hun vil tage en 3-årig HHX, og siden vil hun videreuddanne sig inden for økonomi.

- Lige hvad det skal være, har jeg ikke besluttet mig for endnu. Jeg elsker at lægge budget og lave regnskab og sådan noget, siger hun.

Natascha Lineas forvandling: Se mit nye smil

Natascha Lineas mange looks:

Natascha Lineas mange looks

Sponsoreret indhold