Kendte

Natasja fra Voice Junior: Jeg hader mobning

18. oktober 2015 Foto: Krestine Havemann - Af Kristian Bo Eriksen
Lørdag blev sidste dag i Voice Junior for Natasja. Men hun slog igennem, måneder før hun kom med i Voice Junior. 12-årige Natasja Nielsen fra Herning fik nemlig noget af et hit, da hun lagde en anti mobbe-sang på nettet. Den er indtil videre blevet hørt 80.000 gange.

”Husk du er smuk”, ”Stop med at mobbe”. Sådan skrev 12-årige Natasja fra Voice Junior på sin Facebook, Natasja’s sang profil, tilbage i maj, samtidig med, at hun uploadede sin egen version af Christina Aguileras sang Beautiful.

-Jeg tænkte, jeg skulle synge Beautiful til alle dem, der bliver mobbet, siger Natasja i starten af videoen. Og hendes sang hittede omgående. I dag er den blevet vist 80.000 gange.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

-Jeg hader bare mobning. Jeg havde en veninde, der blev mobbet, og der var en masse debat om mobning på nettet. Så ville jeg bare sige, hvad jeg mener, siger Natasja.

LÆS OGSÅ: Voice Junior: Her er vores hemmeligheder

Hun har længe nydt at lægge sange på Facebook, og hun har mindst ligeså meget nydt at synge på tv i Voice Junior.

-Jeg har lært så meget nyt. Og så har alle deltagerne et rigtig godt kammeratskab. Vi bor selvfølgelig væk fra hinanden, men så skriver vi sammen, siger Natasja.

Hun bor selv i Herning sammen med sin mor, Lone, sin far, Johnny, og sin lillebror, Patrick på 10.

Det eneste, Natasja ikke kunne lide ved at være med i Voice Junior, var, når hun måtte sige farvel til en kammerat, der bliver stemt ud.

Elsker weekender

Og så er der lige en ting mere, Natasja ikke kan lide. Det er mandage.

-Fordi jeg elsker weekenderne. For der kan jeg selv bestemme, hvad jeg skal lave, siger hun.

Ikke at hun er utilfreds med at gå i skole. Men der er selvfølgelig nogle fag, Natasja bedre kan lide end andre.

LÆS OGSÅ: Stephanie i ny kamp mod mobning

-Madkundskab, sløjd og så musik er mine yndlingsfag, siger Natasja, der går i 6. klasse.

Natasja drømmer om at kunne fortsætte med musikken, også når hun bliver voksen. Hun prøver så småt selv at skrive sange, men er ikke kommet så langt, at hun har vist dem til nogen.

-Og hvis det ikke bliver musikken, vil jeg gerne være dyrlæge. Jeg kan bare godt lide dyr. Vi har også selv to hunde, siger hun.

Har gjort sit mod mobning

Siden hun åbnede sin Facebookside med sange for snart et år siden, har hun brugt en del tid på at opdatere den. Det var faktisk den og især hendes sang mod mobning, der fik Natasja med i Voice Junior. Den hørte produktionsselskabet, og så kontaktede de Natasja.

LÆS OGSÅ: Ulf Pilgaards smukke kærlighedserklæring til sin syge kone

-Men eller havde jeg nok meldt mig selv. Jeg var allerede gået i gang med at finde ud af, hvordan jeg kunne melde mig til, forklarer Natasja.

Semifinalen blev sidste stop for Natasja. Hun skal godt nok synge i finalen 31. oktober. Men det bliver udenfor konkurrencen. Til gengæld kan Natasja glæde sig over, at hun allerede har haft et Facebook-hit – og over at hun har gjort sin lille del mod mobning.

Sponsoreret indhold