Kendte

Nu bliver der mere tid til familien

30. november 2014 af Kristian Bo Eriksen, Foto: Claus Poulsen og privat
Nu, hvor Vild med Dans er overstået, skal Silas og Johannes for alvor bruge tid på at være en familie. Deres datter Maggie My blev født for mere to måneder siden, 20. september, og de har begge haft travlt med træning. – Nu bliver der mere tid til familien, sagde en glad mor, Louise Sjødahl Mahnkopf efter finalen. Se hvor stor Maggie My er blevet.

-Nu bliver der mere tid til familien, sagde en smilede Louise Sjødahl Mahnkopf efter vinderen var fundet i årets Vild med Dans.

Hun var rigtig glad, da dysten var afgjort, og syntes at begge Maggie Mys fædre havde gjort det rigtig godt.

LÆS OGSÅ: Delte glæden med et knus

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

De to dansekonkurrenter har ellers sørget for at være så meget sammen med Maggie My som muligt. Hun var da også med i Horsens til finalen, hvor hun lå og puttede sig i sin barnevogn.

Næste gang vi alle sammen kan følge Maggie My, bliver når Kanal 4 i starten af det næste år, viser en ny dokumentar serie om Maggie My og hendes familie.

Så stor er hun blevet

-Det er alle tiders chance for at slå et slag for regnbuefamilier, siger Silas Holst, når han skal forklare, hvorfor de er gået med til at blive fulgt af et tv-hold.

-Vi er på mange måder en almindelig familie, bare med to fædre og en mor. Jeg håber, vi ved at stå frem på tv, kan støtte andre homoseksuelle i at leve deres liv, uden at blive mødt af fordomme siger han.

LÆS OGSÅ: Kald det kærlighed

Maggie My blev født lørdag den 20. september klokken 09.27. Hun vejede 3.416 gram og var 51 centimeter lang. Lige siden har både Silas og Johannes lagt mange billeder ud af deres datter, og de oser alle sammen af kærlighed til den lille ny.

Ja, så lille er hun da heller ikke mere. Se bare her, hvor stor hun er blevet på et af de seneste billeder fra Silas på Instagram.

Maggie My. Nyfødt

Maggie My 2 måneder gammel.

Sponsoreret indhold