Kendte

Nu er Alex helt alene: Min bror er flyttet

12. marts 2016 Foto: Birger Storm - Af Kristian Bo Eriksen
Godt nok har Alex fra X Factor god støtte i de tre venner, han bor sammen med i Nærum. Men ellers er han alene. Hans mor og far bor i Belgien, og nu er hans bror også flyttet.

-Min bror Victor er flyttet tilbage til Belgien. Så nu har jeg ikke rigtig noget familie her i landet, siger Alex om sin situation lige nu, hvor X Factor for alvor er ved at gribe seerne.

-Ikke fordi det bertyder så meget, for jeg bor sammen med tre gode venner, siger Alex.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Han synes stadigvæk, at det er rigtig sjovt at være med i sangdysten på DR. Men det er også hårdt. Ikke hårdt på den måde, at der skal slides og slæbes fra morgen til aften, men det tager tid at lære de nye numre at kende.

LÆS OGSÅ: Nadja Kaagh går hårdt til Blachman: Her er hans svar

Og så er det noget nyt for Alex, at han også skal tænke over, hvordan han bevæger sig, hvordan han smiler, og hvor han skal kigge hen, mens han synger.

Handlede om udseende

-Det er virkeligt lærerigt, men det kan også virke lidt akavet nogle gange, siger han, som er vant til at have en guitar i hånden, mens han synger, og som derfor har det med at se ned, når han skal synge uden en guitar. Og det skal Alex lige lære at lægge fra sig.

Musikken har ikke altid fyldt lige så meget som nu i Alex’ liv. Da han boede i Belgien, arbejdede Alex for Abercrombie & Fitch og gik rigtig meget op i, hvordan han så ud.

-Dengang, jeg arbejdede for Abercrombie & Fitch, var jeg i en verden, hvor det handlede meget om udseende. Der betød, at jeg trænede meget mere, end jeg gør nu, siger Alex til dr.dk.

LÆS OGSÅ: Mads Christian sang trods sygdom

Nu er det så musikken, der fylder det meste af hans tid. Men Alex har også stadig et arbejde, der skal passes. Han serverer få fisk og små spid hos Sticks and Sushi.

Fredag mistede Alex sin bedste ven i X Factor. Han var i farezonen mod Mads Christian, og det var præcis den situation, han frygtede. For de to er for alvor blevet venner på det sidste. Faktisk boede Alex hjemme hos Mads Christian og hans familie i ugen op til fredagens konkurrence.

Besøg af mor og far

-Det har været så fedt. Og Mads Christian har da også tilbudt, at jeg kan blive boende også i den kommende uge, siger Alex.

Ellers havde han denne fredag besøg af sin mor og far, Tine og Peter Benson, som eller bor i Bruxelles i Belgien.

Tine og Peter var imponerede af deres søn Alex, da han var på scenen i X Factor. Foto: Birger Storm

-Det var dejligt at se ham. Vi synes, han klarede det rigtig godt på scenen. Selvom det var ved at blive lige lovligt spændende, siger hans mor, Tine.

LÆS OGSÅ: Sarah ude af X Factor: Jeg har fået prinsessebehandling

Du kan se Alex i fredagens X Factor her på YouTube:

Sponsoreret indhold