Kendte

Ny Vild med Dans-baby

5. november 2014 af Kristian Bo Eriksen, Foto: Martin Høien
Det er ikke kun Silas Holst og Johannes Nymark, der har fået en Vild-med Dans-baby. Også radioværten Anne Kejser, der dansede med i Vild med Dans i 2010, har fået en datter. Mandag nedkom hendes kæreste, fotografen Mette Heiring, med en lille pige.

-Så skete det i går kl 10.25. Det lille store mirakel skete, og Mettes og min datter kom til verden, sådan skriver radioværten Anne Kejser tirsdag, på sin Facebook.

LÆS OGSÅ: Silas: Min smukke familie

Det var dog ikke Anne selv, der nedkom. Det var hendes kæreste, fotografen Mette Heiring.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Anne Kejser er lige nu mest kendt for sin værtsrolle i radioprogrammet Anne og de herreløse hunde, men rigtig kendt blev Anne Kejser, da hun i 2010 var med i Vild med Dans, hvor hun dansede sammen med Marin Glerup, Hun nåede nu ikke så langt i konkurrencen, og var det år den anden der blev stemt ud efter Kurt Thybos exit.

Vores ønskebarn

Anne er godt klar over, at det kan vække debat, når to kvinder bliver forældre sammen.

LÆS OGSÅ: Derfor sagde jeg nej til Vild med Dans

-Der er helt sikkert nogen, der synes, det er underligt, men det er vores familie og et ønskebarn, forklarede Anne Kejser i foråret til BILLED-BLADET.

Det var Se og Hør, der kunne bringe nyheden om, at Anne og Mette er blevet forældre, men nyheden blev hurtigt bekæftet på Anne Kejsers egen Facebok:

Tid med min lille familie

- En lækker lille fed en på 4100 gram og 52 cm. Mette var et studie udi kvindelig råstyrke og klarede det så godt. Alle har det nu rigtig dejligt, og vi hygger os sammen nu som en rigtig familie, skriver hun på Facebook.

LÆS OGSÅ: Derfor græd Anne Laxholm

-Tak for alle hilsnerne på væggen mm. Jeg læser og værdsætter dem alle, men det bliver altså lige til et kollektivt tak her. Så kan jeg bruge tiden med min lille familie. Tak!

Med Annes lille datter, har vi fået endnu en Vild med Dans-baby i år. For en måned siden fik Silas Holst og Johannes Nymark fra årets danseshow en lille datter, Maggie My, sammen med deres veninde Louise Sødahl Mahnkopf.

For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sponsoreret indhold