Kendte

Overlægens overforbrug

12. oktober 2010 af Cecilie Monggaard Wenstrup
Trods en indkomst på over 60.000 om måneden kan overlægen og hans hustru ikke få økonomien til at hænge samme. Forbrugsfesten på første klasse er slut

Troels på 42 og Tascha på 30 år har det hele, men alligevel kan de ikke få økonomien til at løbe rundt. De har ellers en månedlig nettoindtægt på over 60.000 kr. Troels er overlæge på et sygehus, og Tascha er sygeplejerske, men da de lige har fået barn nummer to, er hun på barsel.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Læs også om May-Britt fra Luksusfælden: Nu tør jeg åbne posten

Parret har kendt hinanden i 4 år, og i den periode er det gået rigtigt stærkt. De har holdt stort kirkebryllup, købt hus og to biler - og så har de fået to børn. Vitus og Vega. Alting er sket på en gang - og for lånte penge. Så der er underskud på alle konti, regninger bliver ikke betalt, og forbrugsgælden hober sig op.

Troels og Tascha mener ikke selv, at de lever et liv i luksus - men de har et ualmindeligt højt forbrug, hvor der ikke bliver sparet på noget, heller ikke selvom Troels har en fornemmelse af, at det står galt til.

Læs også på Q: Få styr på din økonomi

Det bliver derfor en hård kamp for Mette og Gustav, når de skal få parret til at erkende, at forbrugsfesten endegyldigt er slut, og at selv om man har en rigtig høj indkomst, så bliver man stadig nødt til benhårdt at prioritere, hvad man vil bruge sine penge på.

Se video med parret

Sponsoreret indhold