Kendte

Overrasket i X Factor-studiet: Chili græd af glæde

30. marts 2017 Anne Kristensen
Foto: Bjarne Bergius Hermansen/DR
X Factor-finalisten Chili blev overvældet af følelser, da en helt særlig person pludselig stod og kiggede på, da hun øvede sig i studiet onsdag eftermiddag.

- Alle mulige tanker gik igennem mit hoved. Er det ham? Hvad laver han her? Hvad sker der? Det er virkelig surrealistisk, og det er slet ikke gået op for mig endnu. Jeg er helt paf, siger Chili fra X Factor 2017 til dr.dk.

Hun henviser til en episode onsdag eftermiddag, hvor hun stod på X Factor-scenen og øvede sig til fredagens finale - og pludselig fik uventet besøg af en helt særlig gæst.

Landmand søger kærlighed: Her er de 6 nye landmænd

Chilis 89-årige morfar, som aldrig har været i Danmark før, var nemlig i al hemmelighed fløjet hele vejen fra Thailand for at overraske sit barnebarn, og det må man sige, at han fik held med!

Rørt til tårer

Den 16-årige X Factor-deltager var helt overvældet og rørt til tårer, da hun pludselig så ham i studiet i DR Byen. Det ser man tydeligt på billederne i galleriet nedenunder.

Chilis morfar betyder noget helt særligt for hende, da det var ham, som introducerede hende til musikken, da hun i alderen 6-10 år boede i Thailand med sin mor, far og tvillingebror.

Ung mor: Jeg skal skilles

- Jeg lærte at spille forskellige instrumenter af ham, så det var faktisk der, det hele startede i sin tid. Så at tænke tilbage på, at det var ham, der fik mig til at spille dengang, og at han så er kommet for at se, hvor jeg er nu, det er virkelig fedt, og jeg er helt rørt, siger Chili.

Se Chili i X Factor-finalen fredag kl. 20.00 på DR1, hvor hun dyster mod Mia og Morten.

Her kan du se Chilis rørende møde med sin morfar:

Chili græd af glæde

Sponsoreret indhold