Kendte

På gensyn Jesper

18. november 2014 af Kristian Bo Eriksen, Foto: Benny Rytter/TV2
Så er det slut i denne omgang. Søndag blev afsnit 2 af ”Jespers Store Sommertræf” sendt for sidste gang, og det har varmet folks hjerter over hele landet at følge den sympatiske og optimistiske Jesper Sørensens møde med sine venner fra hele Europa. Lige nu er der ingen planer om at lave mere tv om og med Jesper Sørensen. Han har da også travlt med at koncentrere sig om andre ting.

Jesper Sørensen, 17, er ikke en, der giver op. Han er ramt af den sjældne og alvorlige sygdom Progeria, men det har været fantastisk at følge Jesper i TV2's dokumentar i to dele, Jespers store Sommertræf. Vi har set en Jesper, der fuld af glæde og optimisme, tog imod sine progeria-venner fra hele Europa. Han er en person, der ser fremad, og det er en holdning, vi alle kan lære af.

LÆS OGSÅ: Jesper takker for alle hilsnerne

-Jeg har det godt, og jeg er blevet mere rask, hvis man kan sige det på den måde, siger Jesper Sørensen til TV2.dk, efter han har været til sin seneste undersøgelse i Boston i USA, hvor de er eksperter i lige netop progeria.

-Men jeg har det sådan, at jeg tager det, som det kommer. Sker der noget, der ikke er så godt, er det også helt okay. Jeg tror, at mine forældre og min storebror er mere glade end mig. Det er nok fordi, de tænker, at de så kan have mig i længere tid, siger Jesper til TV2.dk.

Travlt med andre ting

Optagelserne til sommertræffet fandt sted i august måned, og siden har Jesper haft travlt med andre ting. Først og fremmest er han startet på en ny uddannelse som ernæringsassistent, og så har Jesper som alle andre unge, travlt med at være sammen med sine venner. Både i skolen, på Facebook og ude i byen.

LÆS OGSÅ: De er vilde med Hayley

Selvom der stadig er fuld fart på Jesper, har TV2 Nord ikke planer om at lave mere tv med Jesper.

-Vi har jo fulgt Jesper sådan med tre års mellemrum. Og man ved selvfølgelig aldrig, hvad der sker, men lige nu er der ingen planer om at filme Jesper, siger manden bag de hidtidige udsendelser med Jesper Sørensen, Niels Gorm Andersen fra TV2 Nord.

Men mon ikke filmene med Jesper Sørensen under alle omstændigheder bliver genudsendt på et eller andet tidspunkt. Vi har jo lov at håbe. På gensyn Jesper.

Sponsoreret indhold