Kendte

Paprikas dobbelte triumf

4. oktober 2014 af Kristian Bo Eriksen, Foto: Claus Poulsen
Paprika Steen kunne fejre en flot, flot filmpris sidste weekend. Hun blev kåret som bedste kvindelige skuespiller ved filmfestvalen i San Sebastian i Spanien. Det betød afbræk i træningen op til fredagens Vild med Dans. Men det var ikke til at se. Også på dansegulvet var der en sejr til Paprika og Mads Vad.

-Mit fly blev forsinket, så jeg var ikke hjemme før klokken to natten til mandag, fortæller Paprika Steen efter aftenens Vild med Dans.

LÆS OGSÅ: Sådan er Lines private liv

Paprika var nemlig en tur i San Sebastian i Spanien for at modtage den prestigefyldte pris som bedste kvindelige skuespiller ved filmfestivalen i netop den by.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

For sent til at træne

Det var planlagt, at Paprika skulle rejse hjem tidligt søndag morgen efter overrækkelsen lørdag, men flyselskabet ville det anderledes.

LÆS OGSÅ: Paprikas flotte pris
Paprika blev forsinket på rejsen hjem, og kom så sent afsted, at træningen søndag eftermiddag med partneren Mads Vad, ikke blev til noget.

-Men det værste var næsten, at min bagage heller ikke nåede frem. Så jeg har måttet træne i nye dansesko, og det er faktisk besværligt, for det tager tid at gå dansesko til, siger Paprika.

Flot nummer 3

Heldigvis nåede kufferten frem inden aftenens jive. Så det var i de gode, tilgåede sko, at parret dansede på tv.

-Jeg synes, det gik godt. Men selvfølgelig kan det mærkes, at vi ikke kune træne søndag. Til gengæld trænede vi længere de andre dage, siger Paprika Steen.

LÆS OGSÅ: Skolepige fundet myrdet

Men alt endte godt. Paprika og Mads blev delt nummer 3 hos dommerne, og vi kan glæde os til at se de to igen næste fredag.

USO færdig i danseshowet

Og hvad kan det ikke blive til næste fredag, når de denne gang kunne danse så flot uden optimal træning.
Knap så godt gik det for rapperen USO. Han og hans partner, Jenna Bagge, kom i omdans, og seernes dom var klar. USO og Jenna er førdige i årets Vild med dans.

-Det var selvfølgelig ærgeligt. Jeg ville gerne være forsat for jeg har mødt såmange dejlige mennesker omkirng Vild med dans. Men sådan er det. Så må jeg koncentrere mig om musikken igen, siger USO.

'Vild med dans' har gjort Tine Baun til en bedre mor. Det fortæller hun her til MAMA.dk

Sponsoreret indhold