Kendte

Paprikas nye liv

6. november 2014 af Kristian Bo Eriksen, Foto: Krestine Havemann
Skuespilleren og Vild med Dans-deltageren Paprika Steen fik både kys og kage, da hun fyldte 50. Hendes nye årti varsler også et nyt liv for den populære danser.

Mest læste artikler på udeoghjemme.dk

Det er vel i sig selv nyt for en skuespiller som Paprika Steen, at hun overhovedet er med i Vild med Dans. Men det er hun. Og indtil videre er det gået godt. Hun og partneren Mads Vad er med blandt de sidste fem par i showet.

LÆS OGSÅ: Ny Vild med Dans-baby

Privat er der også sket meget for Paprika det sidste års tid. Senest fyldte hun 50 år, og det blev fejret med en kæmpe kage og et kindkys i forbindelse med premieren på instruktøren Bille Augusts nye film, Stille Hjerte. I følge BILLED-BLADEToverraskede Bille August sin stjerne Paprika Steen ved at holde fest for hende, da klokken efter selve premieren rundede de 24, og det så netop blev hendes fødselsdag. Bille selv var den første til at sige tillykke med et kys.

Bedste skuespiller

Den samme film har også givet Paprika Steen en af sine helt store triumfer. Hun fik i sidste måned prisen som bedste kvindelig skuespiller i præcis den film ved filmfestivalen i San Sebastian.

LÆS OGSÅ: Derfor sagde jeg nej til Vild med Dans
Mere privat måtte Paprika tilbage i november sidste år se i øjnene, at forholdet til hendes mand, Mikael Rieks, 45, ikke længere kunne holde. De flyttede fra hinanden. Han til Frederiksberg, og hun blev i Charlottenlund.

Men lige før starten på Vild med Dans, flyttede Paprika så tættere på sin eks-mand, Mikael Rieks. Hun fandt også en lejlighed på Frederiksberg, så nu bor de to tættere på hinanden, hvilket får hverdagen sammen med deres søn, Otto, 14, til at gå meget nemmere.

Dansevennerne var med

Så samtidig med at Paprika er gået ind i et nyt årti, er hun også startet på et nyt liv. Som danser på tv, som boende på Frederiksberg, som single - og så skal hun jo som så mange andre vænne sig til at være i 50'erne.Mads Vad med komikeren Audrey Castaneda på vej til premiere og fest.
Også Astrid Krag og Thomas Evers Poulsen var i biografen.

Med til premieren var selvfølgelig også hende dansepartner, Mads Vad, samt konkurrenterne i Vild med Dans, Astrid Krag og Thomas Evers Poulsen.

I morgen, fredag, går det så igen løs på dansegulvet og TV2.

Sponsoreret indhold