Kendte

Patricia hader favoritrollen

18. februar 2011 af Martin Hjort
Jeg synes ikke nødvendigvis, at jeg er så fabelagtig, lyder det fra beskedne Patricia
Foto: StarPress
Foto: StarPress

Efter at hun sidste fredag blæste alle omkuld med sin helt egen, meget alternative, fortolkning af Grease-klassikeren "You're the one that I want", er 33-årige Patricia for alvor blevet en af dem dommere, bookmakere og store dele af familien Danmark, taler om som en meget seriøs bejler til den samlede sejr i årets X Factor.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Men det er svært for den charmerende københavner at forlige sig med den rolle. Derfor har ugen også været ekstra vanskelig for hende.

Læs også: Babous hårde kamp

- Det er fedt at høre, at folk synes, at jeg er god. Men samtidig er det også svært, fordi jeg nødvendigvis ikke selv synes, at jeg er så fabelagtig. Det har været svært for mig, at blive hypet op til noget, jeg ikke selv føler, at jeg er, fortæller hun, da udeoghjemme.dk mødte hende i går.

Stor støtte fra Blachman
I det hele taget befinder hun sig bedst i rollen som outsider.
- Jeg fungere virkelig godt i modgang. Jeg er god til at kæmpe. Det er derfor, at jeg har det så svært med, at blive omtalt som en favorit.
De mange kvaler har gjort, at hun har brugt meget tid sammen med sin mentor, Blachman, i ugens løb.

Læs også: Annelouise tryner Blachman

- Han har været rigtig meget inde over i denne uge. Men ellers forsøger jeg at lade være med at lytte alt for meget til, hvad folk siger. For det er svært at lade være med ikke at lade sig påvirke af, hvad andre mener. Men jeg er bange for, at hvis jeg tænker for meget på det, så opstår der bare et ekstra pres, og jeg vil virkelig gerne beholde mig selv, som jeg er.

Derfor forsøger jeg at lukke mig lidt inde, så jeg kan blive ved med at være i min lille kunstneristiske boble, hvor jeg kan få lov til at være den, jeg er, siger hun inden hun forsikre, at det bestemt ikke skal forstås som om, at hun havde fortrudt, for det har hun bestemt ikke.
- Slet ikke. Jeg vil bare gerne gøre det på min måde.

Det skal de synge i aften:

Tema: Beatles

Grupperne:
JR: "All You Need Is Love"
Rikke & Trine: "Here Comes The Sun"

25+:
Ercan: "Something"
Patricia: "While My Guitar Gently Weeps"
Annelouise: "Golden Slumbers"

Unge:
Sarah: "Come Together"
Rasmus: Drive My Car"
Babou: "Cant't Bye Me Love"

Sponsoreret indhold