Kendte

Pernille undgik farezone: Jeg er så taknemmelig

22. februar 2014 af Martin Hjort/StarPress, foto: DR
Hun var i farezonen i sidste uge, og det så længe ud til, at hun skulle ende der igen. Selv var hun aldrig i tvivl om, at det var det, der ville ske, da hun stod tilbage som en af de tre sidste.

Pernille Nordtorp havde indtillet sig på, at hun skulle i omsang og synge én gang mere for sin X Factor-overlevelse. Så den 27-årige esbjergenser var lykkelig glad, da det gik op for hende, at hun slap og i stedet fik direkte adgang til næste uge.

- Jeg får helt lyst til at sige tusind tak, jeg er så taknemmelig. Det var så dejligt at komme over at sidde i den sofa, sagde hun med henvisning til den sofa de deltagere, der ikke skal på scenen og synge for deres liv i omsangen, sidder i.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Men det holdt godt nok hårdt.

- De trak den lang tid. Jeg synes faktisk, at de var lidt strenge ved mig, sagde hun med et smil, da Ude og Hjemme talte med hende efter kameraerne var slukket.

Hun frygtede helt til det sidste, at hun endnu engang skulle ud og synge for sit liv. Noget hun ikke regnede med, at hun ville overleve.

- Jeg var meget nervøs. Jeg var sikker på, at det ville blive en fra hver gruppe, der skulle synge. Og da jeg jo stod med Fie og Mathias, var jeg jo den ene.

Var det sket, var hun overbevist om at dommerne ville have sendt hende hjem.

- Jeg tænkte, at de ikke ville sende en videre, der havde været i farezonen to uger i træk, sagde hun med henvisning til, at hun i sidste uge var i farezonen.

Men hun klarede sig på fornem vis udenom omsangen. Og det var faktisk ikke kun hende, det kom bag på. Også hendes mentor, Remee, var overrasket. Helt op til selve tidspunktet, hvor Eva Harlou sagde, at det var Fie og Mathias, der skulle ud og synge for deres liv, var han igang med at coache sin sangerinde på scenen, kunne man se på tv-billederne.

- Jeg var da nervøs for, at det kunne ske, at hun skulle ud og synge én gang mere. Det var hun jo i sidste uge. De formåede jo at få os til at tro, at det ville ske igen. Man må sige, at det er tv-drama for alle pengene, grinte han.

- Og så fortalte jeg hende bare, at hun skulle gå ind og give den fuld gas. Og synge i mikrofonen. Hun var ikke tæt nok på mikrofonen, da hun var på scenen første gang. Det skulle hun sørge for at ændre, hvis hun skulle ind og synge igen, lød det fra hitproduceren.

Populære historie om de kendte

Vild med Dans gjorde Vickie Jo invalid

Læs også masser af historier om De unge mødre på udeoghjemme.dk

Hos Ude og Hjemme følger vi også De unge mødre fra Kanal 4 på tæt hold, så du kan få alt det med, som du ikke ser på tv.

Se galleriet med de nye unge mødre fra sæson 17 nedenfor.

Sponsoreret indhold