Kendte

Peter Lundin - sådan mødte de hinanden

10. august 2011 af Joan Andersen
Hendes interesse for Peter Lundin begyndte, da hun i 2005 gik på handelsskolen i Aalborg. Eksamensopgaven i psykologi skulle handle om psykopati og Peter Lundin. Nogle år efter fandt hun sin gamle opgave og besluttede sig for at få stillet sin nysgerrighed.
Foto: Gregers Overvad og private
Foto: Gregers Overvad og private

Hendes interesse for Peter Lundin begyndte, da hun i 2005 gik på handelsskolen i Aalborg. Eksamensopgaven i psykologi skulle handle om psykopati og Peter Lundin. Nogle år efter fandt hun sin gamle opgave og besluttede sig for at få stillet sin nysgerrighed.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg ville finde ud af, om han virkelig er et monster, forklarer hun. Det var i februar 2009. Peter Lundin skrev tilbage.

- Han virkede meget bange i det første brev. Han var bange for, at medierne ville få fat i brevet, og at han ville blive kastet ud i endnu en mediestorm, fortæller hun. Allerede måneden efter tog hun til Horsens for at besøge ham i fængslet.

- Jeg er genert af natur, så det var noget af en prøvelse at skulle ind i Danmarks mest sikre fængsel. Jeg var frygtelig nervøs, siger Betinna. Hun blev registreret og kom igennem en masse sikrede døre.

- Jeg blev vist ind i et lille mørkt rum. Jeg kunne se en person derinde, som stod og hoppede. Først da døren blev lukket bag mig, gik det op for mig, at det var ham. Ja, han stod faktisk og hoppede, nærmest løb på stedet, første gang jeg så ham, griner hun.

- Peter Lundin var mere nervøs end mig. Han stod med nogle papirer i hånden, en positiv udtalelse fra hans psykolog, som jeg skulle se. Papirerne rystede. Adrenalinen pumpede i kroppen på mig, siger hun. Han var let at snakke med.

- Peter Lundin er meget videbegærlig og vil gerne udvikle sig. Han tager hf-fag og går rigtig meget op i skolen. Han vil ikke bruge sin tid på tugthusarbejde, fortæller hun. Betinna var glad, da hun efter fire timer gik derfra.

- Han snakker jo frygtelig meget, nogle gange for meget, griner hun. Betinna blev ved med at besøge ham i fængslet.

- Der var ingen sex eller noget. Vi var venner. På det tredje besøg kyssede han mig, da jeg skulle hjem, fortæller hun om det første kys. Langsomt begyndte de at lære hinanden bedre at kende. Men Betinna fandt ud af, at Peter Lundin så to andre piger. Hun nægtede at være en del af dramaet.

- Jeg havde fået installeret en fastnettelefon, fordi det var billigere for Peter at ringe til fastnet, så jeg hev simpelthen stikket ud. Efter noget tid skrev han et brev om, at han var ked af alt det, der var sket, fortæller hun. Hun fik vished for, at der ikke længere var andre kvinder i hans liv, og de genoptog kontakten. I december 2009 hun og Peter Lundin de kærester.

- Peter Lundin er bange for at blive alene, derfor har han nogle gange haft kontakt til tre piger på samme tid. Men mig er han tryg ved. Først nu tør han satse alt. Ellers havde jeg heller ikke giftet mig med ham, siger Betinna og påpeger, at hun er meget anderledes end de højtråbende piger, hendes mand tidligere har været sammen med.

- Jeg er meget mere nede på jorden. Og i et ægteskab giver jeg mig 100 procent. Jeg elsker ham så højt. Jeg kunne slet ikke forestille mig at være sammen med en anden, siger hun.

- Vi snakker sammen i timevis. Vi blev langsomt mere og mere glade for hinanden for hver dag, der gik, og det gør vi stadig, siger hun om sin mand, Peter Lundin.

Sponsoreret indhold