Kendte

Peter takker nej til sextilbud

26. oktober 2010 af Mikkel Milsgaard
Jeg bliver da lidt smigret over det, men jeg nøjes med at smile lidt over de frække tilbud
Foto: Agnete Schlichtkrull / DR
Foto: Agnete Schlichtkrull / DR

Der er vel efterhånden ingen tvivl om, at 28-årige Peter Søgaard fra X Factor er en stor mand med et blødt indre.

Men de færreste, der har fulgt med i programmet, er måske klar over, at han også går rundt og drømmer om at stifte familie. Han skal bare lige have fundet kvinden i sit liv. Hun har desværre ikke vist sig endnu, men på trods af sin alder, er Peter ikke i tvivl om, at han nok skal nå det hele alligevel. Han hviler i sin nordjyske sjæl og tager tingene, som de kommer - som man jo gør det på de kanter.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg har det sådan, at man skal passe på ikke at løbe for stærkt. Selvfølgelig er jeg på udkig efter den rette, men samfundet bevæger sig så hurtigt, at det er svært at finde de gammeldags værdier, som betyder så meget for mig, fortæller Peter og fremhæver sine forældre, som et godt eksempel.

- For mig er udholdenhed og overbærenhed to af de egenskaber, der er allervigtigst i et forhold. Og lige på det punkt beundrer jeg mine forældre, som har bevaret kærligheden til hinanden og stadig er sammen efter så mange år. Men ellers er jeg åben over for hvad som helst, siger han.

Herunder medregner han også, hvis han en dag skulle møde en kvinde, som allerede har fået børn. Der er ingen hindringer - blot hun er den rigtige, og den slags mærkes kun et sted.
- Jeg drømmer om et liv med kone, børn og hus. Om hun har børn i forvejen, gør ingen forskel. Hun skal bare være sød og lækker - set med mine øjne, fortæller Peter, som allerede har modtaget hundredvis af kærlighedserklæringer via det sociale mødested facebook på nettet.

Lige nu fokuserer han dog 100 procent på X Factor, og så må tiden vise, om kvinden i hans liv pludselig en dag står der foran ham og siger hej.
- Jeg får masser af henvendelser på facebook hver dag. Hvis jeg får 100, så er de 98 fra kvinder. De skriver alt lige fra, at jeg ser sød ud til tilbud om sex.

Jeg bliver da lidt smigret over det, og jeg nøjes med at smile lidt over de frække tilbud - og så skriver jeg derefter en pæn afvisning. Men jeg er jo også en sindig nordjyde, så jeg tager det hele stille og roligt, og jeg ved jo godt, at mange af dem skriver til mig, fordi de har set mig på tv, fortæller Peter.

Hvis han dog alligevel med få ord skulle beskrive, hvad der venter hans forhåbentlig kommende, store kærlighed, er han derimod ret sikker i sin sag.
- Hvad jeg kan give hende? Stabilitet. Jeg er en stille og rolig fyr, der er til at regne med, siger han.

[email protected]

Sponsoreret indhold