Kendte

Plaget af gældsbyrde på 800.000 kr.

30. november 2010 af Cecilie Monggaard Wenstrup
Regningerne bliver smidt i skuffen.

Angelina, 21, og Jesper, 27, bor i en lejelighed på Islands Brygge i København. Angelina arbejder i et call center, og Jesper er sælger i en telebutik. De er et af de par, der for alvor er blevet ramt med 180 i timen af den globale finanskrise.

Angelina blev for lidt over et år siden smidt ud af sin andelslejlighed, fordi hun ikke kunne betale sin husleje. Lejligheden er nu endelig blevet solgt af andelsforeningen, men med et katastrofalt underskud på 400.000 kr. Jesper havde i forvejen også en gæld på 400.000 kr. Nu skylder det unge par altså 800.000 kr. væk, selv om de ikke ejer noget som helst af værdi, og det er ved at få dem ned med nakken.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Men de er ikke helt uden skyld i deres store problemer. For de tager slet ikke ansvaret for deres økonomi, og når der kommer rudekuverter ind af brevsprækken, bliver de ikke åbnet, men i stedet lagt direkte i en skuffe. Det har resulteret i, at Angelina og Jesper er havnet i RKI på grund af et hav af ubetalte regninger.

For Mette Reissmann og Gustav Juul bliver den helt store opgave at få parret til at vågne op og indse, at det er tid til at begynde at handle i stedet for bare at lade stå til.

Se video med parret

Sponsoreret indhold