Kendte

Prins Henriks ven færdig

27. september 2014 af Kristian Bo Eriksen, Foto: Claus Poulsen
Tredje runde af Vild med Dans blev sidste runde for prins Henriks ven, modemanden Erik Brandt. Med kun ni point fra dommerne, røg Erik Brandt og hans partner Vivi Siggaard i omdans, og den tabte de til badmintonspilleren Tine Baun og Frederik Nonnemann.

-Jeg gjorde virkelig mit bedste. Så kan man vel ikke forlange mere, sagde Erik Brandt, 70, efter han røg ud af Vild med Dans.

-Lige i starten af Vild med Dans sagde jeg måske til mig selv, at det ikke gjorde så meget, hvis jeg skulle ryge ud. Men nu, hvor det er sket, ærgrer det mig virkeligt. Jeg synes selv, jeg udviklede mig og ville gerne have fortsat med Vivi. Hende vil jeg helst ikke slippe lige med det samme.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Støtte fra Henrik

Erik Brandt er kendt som den ene halvdel af modeparret Erik og Margit Brandt. Hun døde tilbage i november 2011, og Erik blev kastet ud i en svær periode af sorg og savn. Nu er han så småt ved at være tilbage, og dansen var med til at hjælpe ham rigtigt på fode igen.

-Men jeg skal nok klare mig. Det har været rigtig sjovt at være med, og det fortryder jeg bestemt ikke.

LÆs OGsÅ: Silas private billeder af sin baby

En af de personer, der har støttet Erik i de svære tider, er hans gode ven, prins Henrik. Om prinsen så har støttet Erik med en SMS-stemme, er der ikke mange, der ved. Men selv med kongelig opbakning gik det til sidste ikke for Erik Brandt.

Silas slog Johannes

Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-

Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.

Shorts'ne koster
kun 475,-

Sponsoreret indhold