Kendte

Produceren Soulshock bliver X-Factor dommer

8. oktober 2009 af Maria Rasmussen. Foto: Soulful Productions
En af de mest internationalt anerkendte danske producere overhovedet, Carsten ’Soulshock’ Schack, sætter sig ved dommerpulten i den kommende omgang X Factor på DR1.

40-årige Soulshock er ikke som sådan et kendt ansigt herhjemme, men som producer er han til gengæld et af de tungeste navne i den internationale musikindustri.
Om det er Tupac Shakur, Monica, R. Kelly, Sting, Toni Braxton eller Mary J. Blige, så har Soulshock produceret for dem - og for et væld af andre stjernenavne.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg er spændt og glæder mig meget til at være med. Målet med X Factor i såvel Danmark som USA og Storbritannien er jo helt grundlæggende skabe en reel musikstjerne, hvilket er en præmis jeg tager helt bogstaveligt og meget alvorligt - og jeg føler i den grad, at jeg har noget at byde ind med. Og jeg er selvfølgelig rigtig nysgerrig efter at se, hvad den danske sangtalentmasse har at byde på, siger Soulshock, der oprindelig fra Aalborg, men har været bosat i og omkring Los Angeles på den amerikanske vestkyst siden 1993.

Stærkt dommerteam
- Det er fantastisk, at vi har Soulshock ombord. Jeg synes allerede, at vi er godt i gang med at samle et regulært producer-dreamteam - Soulshock og Remee er måske de to danske producere overhovedet, der har den største faglige tyngde og er mest anerkendt internationalt. Det er et privilegium at kunne hente en mand som Soulshock - med hans unikke øre, professionelle erfaring, kunstneriske track record og kendskab til realiteterne i den internationale musikbranche - ind i vores tredje danske sæson af X Factor, siger Jan Lagermand Lundme, underholdningsredaktør for DR1 i DRs chefredaktion.

Lises afløser ikke fundet
Hvem den tredje og sidste X Factor-dommer bliver, har DR1 endnu ikke besluttet endeligt, ligesom man endnu ikke har lagt sig fast på hvilken vært, der skal erstatte gravide Lise Rønne.

Vil du til audition?

  • Auditions til X-Factor begynder i Musikhuset i Århus onsdag den 28. oktober, mens de mange håbefulde sjællandske deltagere kan få bedømt deres sangtalent i DR Byen søndag den 1. november.

Sponsoreret indhold