Kendte

Rasmus Nøhr er vild med Karina

12. september 2012 af Martin Hjort
Da Rasmus Nøhr sagde ja til at deltage i Vild med dans, var det med håbet om, at han ville komme til at danse med Karina Frimodt. Den gode kemi mellem sangeren og danseren scorede dog ikke hos dommerne.
Foto: All Over Press
Foto: All Over Press

Trubaduren Rasmus Nøhr mødte første gang Karina Frimodt, da han optrådte i et af programmerne i sidste sæson. De to faldt i snak, og siden har Nøhr haft et godt øje til den smukke danser.

- Jeg er vild med Karina, og vi har det rigtig godt sammen. Der er altid højt humør, hver gang vi træner, siger han og sender et kærligt blik til dansepartneren.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Deltag i konkurrencen om billetter til Vild med dans samt et weekendophold her


- Kunne man forestille sig, at I danser videre, når I engang ryger ud af konkurrencen?

- Ja, jeg vil i hvert fald gerne danse videre med Karina.

- Mie Moltke og Lai Yde er blevet forældre, og de mødte hinanden, da de dansede sammen i Vild med dans. Er der et nyt Vild med dans-par på vej?

- Nå. Det har vi ikke snakket om endnu. Så langt er vi ikke kommet, lyder det forlegent fra Rasmus Nøhr, mens han kigger desperat på den fnisende Karina Frimodt.

Se galleriet nedenfor med de kærestepar Vild med dans allerede har ført med sig.

- Ha ha. Nej, der er ikke noget mellem os, fniser hun på sin helt egen charmerende måde.

Festen kan dog vise sig at blive kort for de to. Dommerne var nemlig hårde ved de to, da de skulle vurdere parrets præstation. Sølle otte point og en klar sidsteplads blev det til.

Ked af sidsteplads
- Det gør mig faktisk ked af det. Karina har lagt så meget arbejde i det, siger Rasmus, der tror, at det kan spille ind, at han har haft travlt op til præmieren.

- Jeg har haft elleve koncerter i løbet af ugen samtidig med, at jeg har øvet tre timer om dagen. Men jeg føler, at jeg har gjort, hvad jeg kunne. Vi er oppe i mod folk, der har vundet OL-guld, er verdensmestre og er i god form, og som måske ikke har så meget arbejde ved siden af. Jeg kan ikke gøre det meget bedre, siger han og håber på, at seerne derhjemme vil hjælpe parret videre til næste runde.

Se alle parrene, som kan true Rasmus og Karina her...

Sponsoreret indhold