Kendte

René, Claudia og Silas i Vild med Dans: Danser for at knække cancer

18. oktober 2015 Foto: TV2 - Af Kristian Bo Eriksen
Tre nye par danser med, når Vild med Dans går over skærmen på fredag 23. oktober. Tre ud af de seks kender vi i forvejen. Det er nemlig Silas Holst, Claudia Rex og René Christensen, der for en aften er tilbage, hvor de skal danse med tre personer, der alle på hver sin måde har været ramt kræft.

- Det er dejligt at være tilbage i Vild med dans-familien igen, og specielt til det her gode formål. Det er et fantastisk projekt, siger Claudia Rex til TV2.dk.

Hun er en af tre professionelle dansere, der for en enkelt aften vender tilbage til Vild med Dans. Claudia samt hendes to kollegaer Silas Holst og René Christensen har sagt ja til at danse med hver sin nydanser, der har det til fælles, at de på hver sin måde har haft kæft tæt inde på livet.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

LÆS OGSÅ: Sara Maria: Min veninde døde af kræft

Claudia Rex skal danse med Torben Skinbjerg, 43, der selv har haft kræft. Faktisk hele to forskellige typer, hoved-halskræft og testikelkræft.

- Jeg synes, det er fedt at slå Knæk Cancer og Vild med Dans sammen, så der kan blive fortalt nogle gode historier, og at det sker i et festligt og opstemt forum, siger Torben Skinbjerg til TV2.dk

Mistede sin mand

-Det er de følelser, jeg vil prøve at indfange og lade dem fylde mere end de nerver, der måtte komme, siger han.

LÆS OGSÅ: Sofie Keuuse savner sin mor hver dag

Silas Holst skal svinge Pernille Gulløv, 40. Hun oplevede i januar den sorg at miste sin mand, efter at han i syv måneder havde været syg af cancer i bugspytkirtlen.

Trine Dyring, Torben Skinbjerg og Pernille Gulløv har alle cancer tæt inde på livet. Pp fredag er de med i Vild med Dans,

når det populære program støtter Knæk Cancer. Foto: TV2

- Jeg er meget spændt på, om jeg kan nå at lære en dans, og jeg er meget spændt på, hvad vi får samlet ind. Det er jo det primære. Jeg glæder mig til en travl og intens uge og til at være med til at lave et fantastisk show, siger Pernille til TV2.dk.

Ikke bange for at danse

Endelig vender danseren René Christensen tilbage på skærmen for at danse med Trine Dyring, 37.

-Der var en, der spurgte mig, om jeg ikke var bange, men dette er jo ikke noget at være bange for. Jeg har så meget andet alvorligt i min hverdag, jeg er megabange for. Så det her skal bare være sjovt. Jeg skal grine og hygge mig, og jeg har lovet mig selv og mine børn, at jeg skal have en fest, siger Trine Dyring, hvis søn har en svulst i hjernen.

LÆS OGSÅ: Claudia og Johannes besøgte syge børn på Riget

De tre par danser hver en dans og så kan seerne som sædvanligt stemme på det par, de synes klarer sig bedst. Det er i form af en SMS-afstemning, hvor seerne samtidig donerer til Knæk Cancer.

Den lille dansekonkurrencen afløser den traditionelle dommerdans, når Knæk Cancer indtager Vild med Dans på fredag.

Sponsoreret indhold