Kendte

Så flot så hun ud: Krokodille-jægerens datter vinder Vild med dans i USA

30. november 2015 Søren Johannesen
Foto: AP/Polfoto
Glædestårerne flød, da krokodillejægeren Steve Irwins datter, 17-årige Bindi Irwin, i tirsdags vandt den amerikanske udgave af Vild med dans. Se hvor flot hun så ud herunder.

– Du repræsenterer et lysende håb for alle, hver gang du danser, lød det rørt fra en af dommerne, Carrie Ann Inaba, da Bindi Irwin, 17, og dansepartneren Derek Hough i tirsdags havde danset finaledansen i den amerikanske udgave af Vild med dans..

– Du er virkelig en dansede fryd. Du er en sensation, supplerede meddommer Bruno Tonioli, så man næsten kom til at tænke på det danske vinderpar, Ena Spottag og Thomas Evers, som jo løb med sejren her i Danmark i fredags.

Foto: AP/Polfoto

Elsket af alle

Den smukke australske kvinde var kun 8 år, da hendes far, krokodillejægeren Steve Irwin, blev dræbt af en pilrokke under en tv-optagelse den 4. september 2006.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I USA hedder vild med dans ”Dancing with the Stars”, og allerede i løbet af dette års første programmer stod det klart, at Bindi og Derek var noget særligt – seerne elskede det smukke, unge par.

LÆS OGSÅ: Se video af Bindi Irwin i Vild med dans i USA

I har ændret mit liv

I løbet af konkurrencen har Bindi dedikeret flere af dansene til sin afdøde far, og inden hun og Derek gik på dansegulvet i tirsdags, skrev hun da også på de sociale medier:

”Det bliver en helt særlig aften i aften, og jeg vil gerne takke jer alle for jeres helt utrolige støtte og kærlighed. Jeg har dedikeret hele denne rejse til jer og til min smukke familie, min mor, min bror og min far.”

Da sejren få timer senere var i hus, råbte Bindi lykkeligt ud til publikum:

– Tusinde tak for det hele … tak, fordi I har ændret mit liv!

Læs hele artiklen om Bindi Irwins sejr i Ude og Hjemme nr. 49, som udkommer onsdag den2. december 2015.

Sponsoreret indhold