Kendte

Sådan taber du julefedtet

27. december 2013 af Martin Hjort/StarPress Foto: Privat
TV-vært, forfatter og træningsekspert, Henrik Duer, giver dig de bedste råd til, hvordan du slipper af med de ekstra kilo, du har spist dig til i julen.

Vi kender det alle sammen. Vi kommer til at spise lidt for meget i julen, når den fede julemad, kagerne og juleslikket kommer på bordet. Men det er faktisk muligt hurtigt at kommer af med de ekstra kilo igen.

- Tempoet afhænger meget af ens tålmodighed. Men jeg vil foreslå, at man tager små skridt, siger Henrik Duer, der er træningsfysiolog og cand.scient i idræt og kemi.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Den bedste motion er den, der bliver gjort, siger han.

- Det lyder meget enkelt, og det er det sådan set også. Lad være med at lave store, forkromede planer, hvis du ved med dig selv, at du ikke får det gjort. Det handler om at få energiforbruget op. Gå en ekstra tur. Tag cyklen i stedet for bilen. Der er ingen hokuspokus. Hvis man forbrænder flere kalorier end man indtager, så taber man sig også, siger han.

Henrik Duer kan i januar opleves som vært på fem nye programmer af "Ekstremt Fed - et år til at redde livet" på TV3. Her kan man opleve ham forsøge at redde livet for fem forskellige ekstremt fede personer, der får et år til at komme ned i vægt. Så han ved, hvad der virker, når det handler om at tabe sig.

- Når man skal tabe sig, er det også vigtigt at finde en, som man kan motionere med. Så er chancerne for, at det bliver gjort større - og risikoen for at det bliver udskudt er anderledes mindre. Og så er det også vigtigt, at holde øje med vægten løbende. Stil dig op på den én gang om ugen, så du hele tiden ved, hvordan det går, siger han.

2. januar er Henrik Duer aktuel med bogen "Kuren til varigt vægttab". Her kommer med helt konkrete, praktiske og brugbare råd til, hvordan du skal gribe det an, hvis du gerne vil tabe dig. Det hele er krydret med eksempler på tilfælde, hvor det rent faktisk er lykkedes for folk at tabe sig mange kilo.

Populære historie om de kendte

Sponsoreret indhold