Kendte

Sammen for børnenes skyld

29. oktober 2009 af Maria Rasmussen. Foto: TV3
Kærligheden havde trange kår, da Camilla Camsten og Daniel Larsens økonomi så værst ud. Luksusfældens stramme budget har reddet både økonomi og ægteskab.

Proforma-skilsmisse eller bankrøveri. Alle ideer var i spil, når Camilla Camsten og Daniel Larsen diskuterede, hvor de skulle finde pengene til den næste termin på huset. De evindelige skænderier om økonomien var en trussel for kærligheden mellem det ellers nyforelskede par.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Daniel søgte tilflugt i arbejdet, mens Camilla kæmpede for at skabe en tryg hverdag for parrets børn. Efter Luksusfældens besøg kæmper de nu for at finde hinanden igen. Nu handler det ikke længere om, hvorvidt drømmehuset skal sælges eller ej.
- Det er jo bare et hus. Det vigtigste er, at vi er sammen som familie. Børnene skal være glade, så er jeg glad, og så er vi glade, siger Camilla Gamsten.

Parret fra Glostrup besluttede at deltage i TV3-programmet Luksusfælden efter en lang periode med overvejelser om hussalg, proforma-skilsmisse og sågar et bankrøveri. Parrets konti var konstant overtrukket, og forrentningen af pantebrevene var langt højere end lovet. Situationen var desperat for familien.
- Man er så langt ude og når ud i nogle ekstremer. Vi snakkede om at røve en bank, og om, at vi nok skulle klare det, selv om Daniel røg i fængsel, siger Camilla Camsten. I

programmet fortæller hun, hvordan skænderierne efterhånden fik hende til at stå følelsesmæssigt af forholdet til Daniel.
- Det var børnene, der holdte os sammen. De skal have en tryg hverdag. Jeg følte, at jeg stod til ansvar for en masse mennesker, efter at jeg blev skilt fra deres far. Så det vigtigste for mig var dem, siger Camilla.

Dankortet er røget i skuffen
Daniel reagerede på den anspændte stemning i ægteskabet ved at søge væk og holde sig ude af alle økonomiske beslutninger.
- Jeg havde også lyst til at smutte, men vi kunne jo ikke begge gøre det. Han var bange for at miste mig, og hans løsning var at tage ud og tjene en masse penge på overarbejde. Han håbede, at penge ville gøre mig glad og løse vores problemer, siger Camilla. Men problemet var ifølge Luksusfældens eksperter manglende fælles fodslag og et tvivlsomt lån i pantebreve.

Parret fik et barsk budget, som de nu lever efter. Det har givet noget ro, samtidig med at de afventer Forbrugerombudsmandens vurdering af den lånerådgivning, som de fik, da de købte huset i Glostrup.

- Nu ved vi præcist, hvor meget vi råder over hver måned. Dankortet er røget i skuffen. Nu hæver vi hele rådighedsbeløbet, og pengene bliver så fordelt på de enkelte poster. Når der ikke er flere penge, ja, så er der ikke flere, siger Camilla, der er glad og lettet over, at de nu kan se en vej ud af både ægteskabs- og økonomikrisen.

Sponsoreret indhold