Kendte

Sandheden om Claudias farvel

6. december 2014 af Kristian Bo Eriksen, Foto: Claus Poulsen
Daglige smerter fra et knæ, der er gået i stykker, og en ankel, der bare ikke vil heles, er baggrunden for, at Claudia Rex stopper som danser.

-Det er ikke med min gode vilje, men jeg stopper helt med dans. Også med at undervise i dans, siger Claudia Rex, 28, der i år nåede helt til finalen i Vild med Dans sammen med Johannes Nymark.

LÆS OGSÅ: Anne-Mette Rasmussen: Kald mig bare farmor

Hun har gennem længere tid fortalt, at hun ville stoppe i Vild med Dans efter denne sæson, for at prøve nye udfordringer. Og det er da også rigtigt. Men hun stopper først og fremmest, fordi hun er slidt op efter de mange år som danser.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Gik galt sammen med Laudrup

-Jeg har simpelthen så ondt i mit højre knæ. Hvis jeg sidder stille et stykke tid, gør det simpelthen så ondt, når jeg igen skal i gang, forklarer hun.

LÆS OGSÅ: Claudia glæder sig til børn og mand

Sidste år vrikkede Claudia om på sin venstre ankel under Vild med Dans. Midt i en slowfox med Mads Laudrup gik det galt for Claudia, og hun endte aftenen på skadestuen. Her fik hun besked på at holde foden i ro i 4 uger, men allerede ugen efter uheldet, var Claudia tilbage på dansegulvet med en støtteforbinding.

Om det er derfor, at anklen stadig - et år efter - giver problemer, er der ingen, der ved. Men også i år har Claudia danset med støttebind om venstre ankel, for at kunne gennemføre Vild med Dans.

Nu skal jeg til læge

-Jeg er ikke typen, der går til lægen. Men nu skal det være. Min familie insisterer på, at jeg bliver undersøgt ordentligt i knæ og ankel, siger Claudia.

LÆS OGSÅ: Se de private billeder

Hun skal holde jul hjemme hos sine forældre sammen med sin kæreste, Kasper Svenstrup. Men mest glæder Claudia sig til januar. Da stikker hun og Kasper af på en 17 dages ferie til Filippinerne.

Sponsoreret indhold