Kendte

Sarah Grünewald har født: Velkommen til verden lille skat

28. marts 2016 Foto: Hanne Juul - Af Kristian Bo Eriksen
Værten fra Vild med dans, Sarah Grünewald, har født en lille søn. Det fortæller hun selv på Instagram. - Vi er totalt forelskede og lykkeligere end nogensinde før, skriver hun.

Sarah Grünewald var selv den første, der fortalte hele Danmark, at hun var gravid, da hun som vært midt under Vild med dans pludselig og helt uventet sagde:

-Jeg skal have en baby til foråret.

Nu er det så også hende selv, der på Instagram fortæller, at hun og hendes mand, Rasmus Backhaus, er blevet forældre til en lille dreng:

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

LÆS OGSÅ: Sarahs Mallorca-nyhed: Sådan opdagde jeg min graviditet

”1000% kærlighed fordelt på 3200g, er kommet til verden! På trods af en lidt anderledes start på livet, med en lille læbespalte, som skal opereres om 4 måneder, har Luis det fuldstændig perfekt og det har hans mor og far også,” skriver hun.

”Vi er totalt forelskede og lykkeligere end nogensinde før...og en lille smule mere trætte. Velkommen til verden lille skat.”, skriver hun.

På kanten af tårer

Sarah har åbenbart født en anelse før tiden, for under Vild med dans forklarede hun, at hun havde termin til april. Men det er jo også april om gange få dage.

- Det er helt vildt. Jeg kan blive helt rørt og være på kanten af tårer, når jeg mærker min baby sparke, sagde værten fra Vild med Dans Sarah Grünewald, mens hun var vært på tv-programmet.

LÆS OGSÅ: Romantisk Vild med dans-bryllup: Pinligt at fri på tv

- Og nej, nej. Ikke fordi det gør ondt, men fordi det er så stor en oplevelse.

Han er et ønskebarn

Sarah Grünewald overraskede seerne og publikum i studiet, da hun midt under Vild med Dans den 25. september fortalte, at hun skulle være mor.

- Det er et ønskebarn og et kærlighedsbarn, og det er planlagt, sagde hun dengang.

Siden kunne seerne kunne følge med i, hvordan Sarahs gravide mave er voksede fra uge til uge.

- Det går så hurtigt, at jeg på et tidspunkt troede, at jeg skulle have tvillinger, sagde Sarah tidligere til Ude og Hjemme.

LÆS OGSÅ: Danseværten Sarah Grünewald: Jeg bliver rørt når baby sparker

Men det skulle hun ikke. Hun og Rasmus skal nu lære lille Luis rigtig at kende, inden Sarah – måske – igen skal være vært på Vild med dans til efteråret.

Du kan se Sarah søde billede af sin søn her på Instagram.

Sponsoreret indhold