Kendte

Se Camilla Framnes’ kærlighedserklæring til Kevin

10. oktober 2016 Anne Kristensen
Foto: AOP
Camilla Framnes fra ’De unge mødre’ blev den 1. oktober gift med sin udkårne, Kevin Larsen. Nu har hun skrevet en rørende kærlighedserklæring til sin mand.

Det er svært ikke selv at blive rørt, når man læser Camilla Framnes’ følelsesladede kærlighedserklæring til sin mand, Kevin Larsen, som hun har skrevet på sin blog kort efter parrets bryllup den 1. oktober.

- Alt den kærlighed der strømmer igennem os. Det ´JA´ som vi virkelig har ville give hinanden længe, blev endelig en realitet. Vi er nu blevet Hr. og Fru. Framnes-Larsen. Det helt fantastisk. Det er så utroligt hvordan det hele føles, man er ved at revne af bare lykke. At stå i våbenhuset, og orgelet begyndte at spille, dørene gik op, oppe for enden kunne jeg på ingen måder få mine øjne væk fra den mand jeg om ganske kort tid skulle give mit ´Ja´. HOLD kæft så lækker han er, føler mig som verdens heldigste kvinde, skriver Camilla Framnes og fortsætter:

Camilla Framnes blev gift med Kevin: Her er deres første reaktioner >>

- Jeg tog mig selv i at kigge Kevin dybt i øjnene, kigge over på mine 4 børn, min mor også min far og tænkte, ´hold kæft hvor er jeg heldig, hold kæft hvor er jeg bare glad for livet byder mig dette, at jeg har fundet min soulmate, min bedste ven, og mine aller nærmeste er her sammen med mig´, JEG er så taknemlig. Jeg sidder her med tårer langt ned af mine kinder, jeg er så rørt og taknemlig over jeg er blevet beriget med 3 fantastiske drenge, 1 bonus datter og nu kan kalde min soulmate for min mand. Min base, min familie er på alle måder hel, og jeg glæder mig til resten af livet sammen med dem.

Landmand søger kærlighed: Bryllup i sigte

Kevins søde overraskelse

Den unge mor fortæller desuden, at hun er dybt overvældet over, at Kevin ved brylluppet overraskede hende på den mest romantiske måde:

Han havde hyret sangerinden Nadia Malm, som kom og sang nogle af Camillas absolutte favoritsange – bl.a. den sang, som Camilla og Kevin dansede til, første gang de mødtes den 29. februar 2012.

Her kan du læse historien om Camilla Framnes' første møde med Kevin >>

- Jeg brød fuldstændig sammen. Tænk sig han havde arrangeret dette, skriver Camilla og slutter med ordene:

- Jeg elsker dig min Larson 23, med LA fyr, min Soulemate, bedste ven, MIN MAND, min Framnes-Larsen.

Her kan du læse mere om Camilla Framnes' bryllup >>

Camilla Framnes' rejse i 'De unge mødre':

Galleri: følg Camilla Framnes' rejse

Sponsoreret indhold