Kendte

Se Morten Benjamins kærlighed

16. marts 2012 af Martin Hjort
For Morten Benjamin har det ikke kun været bekendtskabet med X Factor, der har fyldt tilværelsen den sidste tid. På det private plan er der også sket store omvæltninger for den følsomme crooner.
Morten Benjamin med kæresten Jasmin. Foto: All Over
Morten Benjamin med kæresten Jasmin. Foto: All Over

For Morten Benjamin har det ikke kun været bekendtskabet med X Factor, der har fyldt tilværelsen den sidste tid. På det private plan er der også sket store omvæltninger for den følsomme crooner. Han er nemlig nyforelsket og har fået sig en kæreste. Den udkårende hedder Jasmin, og hun var med i studiet fredag aften.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Vi mødte hinanden for fire år siden, hvor vi var lidt sammen uden at blive kærester. Men for fire uger siden blev vi enige om, at det var det, vi ville, siger han og fortsætter:

- Jeg er lykkelig og meget taknemmelig. Jeg er jo en mand, der lever og ånder for kærligheden, så når jeg finder den, har jeg ikke noget at klage over. Jasmin, der ligesom Morten Benjamin er fra Horsens, er danseinstruktør, men deler også passionen for musik. Det forelskede par overvejer da også at slå pjalterne sammen.

- Vi leger med tanken om at flytte til København, afslører Morten Benjamin. Morten Benjamin var dog af helt andre årsager ved siden af sig selv under og efter fredagens show, hvor han sang "En skygge af dig selv" fra Seebachs første udgivelse. Efter sin optræden blev han kørt til hospitalet, da han var usammenhængende og havde tydeligt svært ved at fokusere.

- Jeg ved ikke, hvad der er galt, men jeg har feber og kan ikke huske min optræden. Jeg er fuldstændig smadret, siger Morten Benjamin til Ude og Hjemme, inden han blev fulgt til hospitalet af to pressemedarbejdere.

Efter showet var der forlydender om, at det skyldtes, at han havde taget noget forkert medicin. Men på hospitalet stod det klart, at det var en influenza, der var kommet på tværs og havde drænet den tapre jyde for kræfter.

Sponsoreret indhold