Kendte

Silas Holst: Her er mine favoritter i 'Vild med dans'

24. august 2016 Anne Kristensen
Foto: AOP
Den populære danser Silas Holst er ikke selv med i den kommende sæson af 'Vild med dans', men han skal selvfølgelig følge med i programmet alligevel. Og han har sine klare favoritter blandt årets par, afslører han.

Silas Holst er en populær herre i 'Vild med dans'-sammenhæng.

Han har vundet konkurrencen hele to gange og har også klaret sig godt i de øvrige sæsoner, han har deltaget i.

Silas Holst i sorg: Vi har mistet vores baby

I den nye sæson, som har premiere den 9. september, er Silas Holst dog ikke med, da han har travlt med sin musical-karriere.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hepper på Karina, Morten og Mads

Han skal dog se programmet på tv, og han er ikke bleg for at afsløre, hvem han håber, der stryger til tops i år i stedet for ham selv.

Silas Holst i tocifret vægttab: Sådan gjorde jeg

- Jeg hepper meget på Karina Frimodt og Søren Fauli. Hun har vist mig nogle optagelser, og det ser ret lovende ud, synes jeg. Morten Kjeldgaard og bokseren Sarah Mahfoud er også fede. Og så hepper jeg også altid på Mads Vad. De tre dansere stemmer jeg altid på, siger Silas Holst til Billed-Bladet.

At Karina Frimodt er blandt Silas Holsts favoritter er ikke overraskende. De to har nemlig et tæt venskab også uden for dansegulvet, og Silas er endda fadder til Karinas søn James.

Silas og Johannes ved nu, hvem der er far til Maggie My

Morten Kjeldgaard har Silas Holst bl.a. arbejdet sammen med i den storhittende 'Dirty Dancing'-musical, som også Karina Frimodt er med i. Og Mads Vad har Silas stor respekt for, da de to har haft flere tætte dyster i 'Vild med dans' gennem årene.

De er med i Vild med dans 2016:

De er med i 'Vild med dans 2016'

Lykkelig Mads Vad: Jeg skal giftes

Sarah Grünewald om sønnens læbespalte: Jeg ville ikke have ham op til mig

Vild med dans kostede kærligheden

Tip: I denne e-bog fortæller Silas Holst åbent om at leve i en regnbuefamilie, om andres fordomme, ægteskabet med Johannes, frygten for at fejle som far, ansvaret som kendis, hysteriske homoer og det anstrengte forhold til den danske presse og folkekirken. Køb bogen her >>

Sponsoreret indhold