Kendte

Silas Holst overrasker: Her er min nye karriere

8. september 2016 Anne Kristensen
Foto: AOP og Instagram
Danseren Silas Holst er ikke bange for at kaste sig ud i nye projekter. Hans nyeste karrierevalg havde de færreste dog nok set komme!

Silas Holst er bl.a. kendt for sin medvirken i ’Vild med dans’, en lang række store musical-opsætninger, melodi grand prix og sin egen dokumentarserie om livet i hans regnbuefamilie.

Silas og Johannes ved nu, hvem der er far til Maggie My

Nu kaster han sig ud i endnu et stort projekt, og denne gang er det hverken på scenen eller tv-skærmen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Så kan det afsløres.... Om ca. en måned åbner jeg sammen med tre dygtige mennesker denne burgerbar...!!! GREENBURGER!!!! Lige på Frederiksborggade 26, lige overfor torvehallerne. Danmarks rene 100% plantebaseret burgerbar på Sjælland, - tænk diverse fastfood burgerbarer - bare med den rene smag!! Glæder mig til at delagtiggøre jer alle yderligere i den næste måned og forhåbentlig se jer allesammen til den officielle åbning d.1.oktober!!!, skriver Silas Holst på sin Instagram-profil.

I den forbindelse lægger han følgende billede op af sin nye burgerbar:

Silas Holst i sorg: Vi har mistet vores baby

Den altid travle Silas Holst er ikke med i den kommende sæson af 'Vild med dans', som har premiere på TV2 fredag kl. 20.00.

Her kan du se, hvem deltagerne er:

De er med i 'Vild med dans 2016'

Silas Holst: Her er mine favoritter i Vild med dans 2016

Tip: I denne e-bog fortæller Silas Holst åbent om at leve i en regnbuefamilie, om andres fordomme, ægteskabet med Johannes, frygten for at fejle som far, ansvaret som kendis, hysteriske homoer og det anstrengte forhold til den danske presse og folkekirken. Køb bogen her >>

Sponsoreret indhold