Kendte

Silas støtter Sara Maria

25. januar 2015 af Kristian Bo Eriksen, Foto: Hanne Juul
Vinderen af årets Vild med Dans, Sara Maria Franch-Mærkedahl, er midt i en skilsmisse fra sin nu eks-mand, Bo. Men midt i problemerne kan Sara Maria glæde sig over støtte fra vennerne – blandt andet hendes dansepartner Silas Holst.

Perfekt selskab en mandag aften...!!!! Catching up...!!! Med verdens bedste dansepartner Sara Maria, sådan skriver Silas Holst på Instagram efter en aften i selskab med sin dansepartner fra Vild med Dans, vejrværten Sara Maria Franch-Mærkedahl, 34.

LÆS OGSÅ: Min veninde døde af kræft

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hun har netop fortalt, at hun og hendes mand, Bo, er blevet enige om at gå fra hinanden. Alle ved, at det er en vanskelig periode at være i. Netop i krisetider er det dejligt at mærke støtte og varme fra vennerne.

Og Sara Maria bekræfter, at hun kan glæde sig over netop at få opbakning fra sin omgangskreds. Blandt andet fra Silas Holst.

Rigtige venner

Det er godt nok ved at være to måneder siden, at hun og Silas vandt Vild med Dans, men de er stadig venner. Så da Sara Maria havde brug for en ven, kom Silas selvfølgelig på besøg for at hygge og tale det hele igennem med sin dansepartner.

Så sent som til finalen i Vild med Dans 28. november i Horsens, var Bo Franch-Mærkedal
ved sin kones side. I dag er Bo ofg Sara Maria ved at blive skilt.

Sara Maria og hendes eks har sat huset til salg, og de skal begge vænne sig til at leve et nyt liv som ene-forældre til deres to fælles børn, Vega, 2, og Kastanje, 5.

LÆS OGSÅ: Mor og far savner Emma

- Nu handler det om at hjælpe børnene bedst muligt igennem, så de føler sig trygge og elsket, forklarer hun til TV2.dk.

Hun siger til Ude og Hjemme, at skilsmissen går stille og roligt uden kæmpe problemer, men har ellers ikke flere kommentarer.

- Bo og jeg har efter længere tids overvejelser besluttet at lade os skille. Vi er vokset fra hinanden, så det er egentlig forløbet rimelig udramatisk. Vi er stadig rigtig gode venner, har hun dog sagt til TV2.dk.

Silas tilbage på tv

Silas Holst er i fuld gang med at forberede sig til musicalen Dirty Dancing, og nyder stadig sin lille datter Maggie My hjemme i Brønshøj.

LÆS OGSÅ: Sara Maria forfulgt på Facebook

For øvrigt kan du snart følge Silas, hans mand Johannes Nymark, deres veninde Louise Sjødahl Mahnkopf samt ikke mindst deres datter, Maggie My.

Kanal 4 har fulgt den lille regnbuefamilie på tæt hold, og viser en dokumentarserie med start onsdag den 4. februar. Silas, mig, min mand og min kone, hedder serien.

serien.

Sponsoreret indhold