Kendte

Silas vil have barn nummer to

1. november 2014 af Kristian Bo Eriksen, Foto: Privat og Caus Poulsen
Han gør det rigtig godt i Vild med Dans. Måske er det fordi, han trives på hjemmebanen med sin mand, Johannes Nymark, sin veninde, Louise Sjødahl Mahnkopf, og lille Maggie My. Faktisk trives han så godt, at Silas Holst allerede er begyndt at tale om barn nummer to.

-Jeg er da helt klar til at få et barn mere på et tidspunkt med den samme konstellation. Det ville jeg elske. Jeg synes, vi er gode til at være forældre alle tre, sådan siger danseren Silas Holst om det at være far til BILLED-BLADET.

LÆS OGSÅ: Derfor græd Anne Laxholm

Han fortæller også, er det indtil videre går nemt og gnidningsfrit med den lille pige på bare 1 måned. Silas og Johannes deler et hus i Brønshøj med Maggie Mys mor, og typisk foregår det sådan, at Silas og Johannes tager sig af den lille fra tidligt morgen, og indtil de skal træne med hver deres partner til Vild med Dans, og så overtager Louise igen.

Kærester et år

BILLED-BLADET kan også fortælle, at Louise Sjødahl Mankopf, 32, foruden sit venskab med Silas og Johannes, da også har en kæreste. Han hedder Slava Hansen. Han er 34 år og russisk, men har boet i Danmark i knap 20 år.

LÆS OGSÅ: Silas smukke familie

- Vi har været kærester i et års tid og mødtes gennem en veninde, siger Louise til BILLED-BLADET, og fortsætter:

-Han var også helt indforstået med, at jeg skulle have barn med Silas og Johannes, da vi mødtes.

Brød sammen i tårer

For Silas er det at have fået en datter en af livets helt store, glade begivenheder.

-Jeg glædede mig da, mens Louise var gravid. Men da Maggie My så blev født, var det helt ubeskriveligt overvældende. Jeg brød sammen i tårer af bare lykke i samme øjeblik, hun kom ud, siger Silas.

-Så jo, jeg vil gerne have et barn mere - eller måske endnu flere.

Den bedste nogensinde

Det er åbenbart den rigtige opskrift på dansesucces. For endnu engang var det Silas Holst og Sara Maria Franch-Mærkedal samt Johannes Nymark og Claudia Rex, der sluttede øverst hos dommerne, da fredagens danseshow løb over skærmen. De to par hører da også til de absolutte favoritter, når det gælder den endelige sejr.

LÆS OGSÅ: Sofie Kruuse efter nederlaget: Øv, øv, øv

Som dommer Britt Bendixen sagde fredag aften til Sara Maria:

-Det var den bedste cha cha cha, jeg nogensinde har set fra en nydanser.
Sponsoreret indhold