Kendte

Singlefyren Joakim får frække tilbud

11. oktober 2012 af Tekst: Martin Hort, Foto: Claus Poulsen/ All Over
Singlefyren Joakim får ikke bare seernes sms-stemmer i Vild med dans. Han får også frække tilbud fra fremmede kvinder, der inviterer ham på kaffe.

Singlefyren Joakim Ingversen skal ikke at føle sig ensom. Det synes adskillige kvindelige seere, der tilbyder at holde den dansende tv-vært ved selskab.
- Jeg har da fået tilbud på Facebook fra kvinder, der gerne vil ud og drikke kaffe med mig. Men jeg er ikke så god til sådan noget, siger han grinende.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Genkendes på gaden

Deltagelsen i et af landets største underholdningsprogrammer gør, at der pludselig er langt flere, der genkender den relativt ukendte tv-vært, når han bevæger sig rundt.

- Jeg får også en del kommentarer fra folk. Men det er kun positivt, folk er så søde. Det er fedt.

Knokler for stemmerne

Hvis den 25-årige single ikke er så god til det med damer, klarer han sig til gengæld godt på et dansegulv, hvor han og dansepartneren Claudia Rex er blevet sendt sikkert videre fredag efter fredag. I sikker afstand af omdansen.

Klik her for at galleriet, hvor alle årets deltagere i Vild med dans folder sig ud

Joakim Ingvardsen tror, at seerne fornemmer, at parret arbejder hårdt for stemmerne.
- Jeg tror det skyldes, at vi knokler benhårdt. Jeg sveder og pruster virkelig i det træningslokale.
Det hårde slid er dog særdeles velkomment hos tv-værten, virkelig har fået dansen ind under huden.

Nyder at danse med Claudia

- Det har været helt fantastisk at blive en del af dette program, jeg kan slet ikke beskrive det med ord. Det er så fedt at få lov at danse med Claudia. Jeg er virkelig blevet grebet af det. Det er helt sindssygt, siger han og forklarer at det stort set er alt omkring dansen, der får ham til at føle glæde.

- Forleden dag fik jeg optur over, at jeg skulle hente mine dansesko efter, at de havde fået nye såler. Det var der, at det virkelig gik op for mig, at jeg virkelig var blevet Vild med dans. Jeg går op i det med liv og lemmer.

Disse par blev kærester under Vild med Dans

Under optagelserne til Vild med Dans er det sket mere end én gang, at en dansende duo er blevet kærester. Se hvordan det gik nogle af de kærestepar, som fandt sammen under Vild med Dans, i galleriet nedenfor.

Sponsoreret indhold