Kendte

Singlepigens vilde luksus

9. november 2010 af Cecilie Monggaard Wenstrup
Maya skylder 400.000 kr, og mange penge er gået til ren luksus og forkælelse.
For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Singlepigen Maya på 40 år skal have ryddet op i sin økonomi. Hun har brugt sine penge på alt for meget luksus og forkælelse til sig selv, og nu skylder hun 11 forskellige kreditorer 400.000 kroner.
Maya bor alene i en to-værelses lejelejlighed på Østerbro i København. Hun er uddannet autoriseret tolk, men arbejder lige nu som kommunikationsmedarbejder på en musikskole. Ved siden af har hun sin egen virksomhed, hvor hun laver tolkearbejde. Desuden har hun taget et ekstra job, som støttepædagog.

Maya bor i en af Danmarks dyreste bydele med masser af fristelser. Østerbro indbyder til at bruge mange penge og det er lige præcis, hvad Maya ikke har. Derfor sætter Mette Reissmann og Gustav Juul ind på flere niveauer og endevender både Mayas privat- og virksomhedsøkonomi. Og det viser sig hurtigt, at Maya har brugt flere penge på cafebesøg, byture og skønhedsprodukter end på at pleje sin økonomi.

I bunkerne af ubetalte regninger, breve og papirer finder eksperterne hurtigt ud af, at Maya faktisk kan få en økonomisk håndsrækning, som kan gøre det endnu nemmere for hende at blive gældfri.

Se video

Sponsoreret indhold