Kendte

Søren Fauli: Derfor røg jeg ud af ’Vild med dans’

1. oktober 2016 Anne Kristensen
Foto: TV2
Filminstruktøren Søren Fauli måtte fredag sige farvel til ’Vild med dans’, da han fik færrest stemmer af seerne i omdansen. Han giver her sit bud på, hvorfor dét var tilfældet.

Søren Fauli og hans partner Karina Frimodt blev det tredje par, som måtte vinke farvel i den nye sæson af ’Vild med dans’.

Søren og Karina trak fredag aften det korteste strå i omdansen mod Kirsten Siggaard og Thomas Evers Poulsen, da seerne gav de fleste sms-stemmer til sidstnævnte par.

Lykkelig Mads Vad: Jeg skal giftes

'Jeg er krøllet og skæv'

Og det kommer ikke bag på Søren Fauli, der over for bt.dk gav sit bud på, hvorfor han ikke fik seernes opbakning:

- ’Vild med dans’ er jo også en popularitetskonkurrence, og folk kender mig ikke så godt. Der er alle charmekludene som Gorm Wisweh og Thomas Buttenschøn, der er unge, vitale og sjove. Jeg er mere krøllet og skæv, siger han og tilføjer:

Thomas Buttenschøn dødsdømt som barn: Mit liv med hiv

- Da jeg hørte, vi skulle i omdans mod Kirsten Siggaard tænkte jeg, at vi ikke kunne slå hende. ’Vild med dans' publikum er hendes kernepublikum.

Der er nu 9 par tilbage i konkurrencen efter Søren Faulis exit. Foruden Fauli er også designer Nicholas Nybro og fægter Patrick Jørgensen ude af programmet.

Mille Dinesens store sorg: Har prøvet at få børn i 10 år

Her er alle deltagerne i 'Vild med dans 2016':

De er med i 'Vild med dans 2016'

Sponsoreret indhold