Kendte

Søs Egelinds bedste julegave: Et hjerte fra mine døtre

6. november 2015 Foto: Claus Poulsen - Af Kristian Bo Eriksen
En lille diskret men tydelig tatovering pryder Søs Egelinds venstre underarm. Et smukt hjerte, som for altid binder Søs sammen med sine døtre, Molly og Carla. For hjertet er udtryk for Søs’ taknemmelighed for døtrene kæmpe støtte under hendes hårde sygdom.

Det er hårdt og opslidende at være syg af kræft. Det kan Søs Egelind fra Vild med Dans tale med om. Hele to gange har hun været ramt.

Men det er også en hård omgang for de nærmeste, og da Søs endelig var kommet sig helt og helbredt over sin kræftsygdom, ville hun gerne takke sine to døtre, Molly og Carla, for deres støtte gennem hele forløbet.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

LÆS OGSÅ: Søs Egelind efter sygdom: Nu hoster jeg kun

Derfor tog Søs Egelind begge sine døtre med til en guldsmed i København, hvor de hver i sær kunne vælge et smykke. Søs’ ældste datter, Molly, valgte en lille ring, formet som et hjerte og med en lille brillant i. Et smukt tegn på det nære bånd mellem mor og datter.

Smerter i venstre knæ

Der skete så det ulykkelige, at Molly ved et uheld mistede sin ring, mens hun var i Paris. I stedet fik hun lavet en tatovering på sin arm, med hjertets omrids.

Det synes Carla var så smuk en idé, at hun fik lavet en tatovering mage til, og kort tid efter, forærede de så deres mor en tatovering i julegave, sådan så de nu alle tre har den samme lille tatovering på armen.

LÆS OGSÅ: Enas store dilemma: Jeg holder så meget af de andre

-Det er noget, vi har sammen for altid, har Søs Egelind tildligere sagt til Politiken.

Hun og Mads måtte denne omgang af Vild med Dans i ud omdans, men trods, at hun stadig er plaget af efterveerne efter en influenza og stadig har smerter i venstre knæ, klarede de to sig videre, og er nu et af fire par i kvartfinalen.

Sponsoreret indhold