Kendte

Sofie efter nederlaget: Øv, øv, øv

1. november 2014 af Kristian Bo Eriksen, Foto: Claus Poulsen
Dommerne havde faktisk for en gang skyld ros til Helge Vammen, da han og Sofie Kruuse var færdige med deres tango. Men da dommerne skulle have pointskiltene frem, var der ikke den store opbakning til det populære par fra Århus. 12 point blev det til – ligesom sidste fredag.

-Øv, øv, øv. Men vi stoppede med den bedste dans. Vi gik ud med stil. Jeg synes Helge gjorde det rigtig godt. Vi fik lave karakterer . Det er jeg ked af, men synes jeg, det gik godt med dansen, siger Sofie Kruuse, efter hun og hendes partner blev stemt ud af seerne.

LÆS OGSÅ: Derfor græd Anne Laxholm

Dommerne syntes i hvert fald til en vis grad også, at Helge og Sofie gjorde det godt. Der var ros til Helge for at have forbedret sig fra sidste gang.

Sara Maria og Silas i top


Det kunne så til gengæld ikke se på de point, dommerne valgte at give de to. Det blev kun til 12 - samme antal som sidste fredag.

-Jeg synes, det har været rigtig sjovt at danse tango, at det og i det hele taget har været rigtig fantastisk at være med i Vild med Dans. Det har været virkeligt dejligt. Det har været en fornøjelse at lære Sofie at kende, siger Helge.

LÆS OGSÅ: Silas: Min smukke familie

-Det er okay, at vi fik de laveste karakterer, men det var min bedste dans, så jeg synes, vi skulle have haft lidt bedre karakterer i dag, siger Helge, som sagde at han havde det overraskende godt, inde de gik i gang med omdansen.

I den anden ende af skalaen var det igen Sara Maria og Silas, der klarede sig bedst. Med fire gange 9 fra dommerne scorede de det hidtil højeste pointantal i årets Vild med Dans.

Sponsoreret indhold