Kendte

Sophie Fjellvang-Sølling kunne ikke tale om mandens død

16. oktober 2013 af Martin Hjort. Foto: Gregers Overvad
Sophie Fjellvang-Sølling har fået meget ud af danseprogrammet, ikke mindst en barnepige til sønnen Maximillian.

Da skiløber Sophie Fjellvang-Sølling kunne kaste sig om halsen på sin partner, Silas Holst, efter at havde vundet Vild med dans i 2011, var der specielt én, der jublede mindst lige så meget. For på sidelinjen havde Fjellvang-Søllings mand, Nikolaj, fulgt intenst med i hustruens dansetrin gennem hele forløbet. Men blot et år efter de glade scener i Vild med dansstudierne, i december 2012, ramte den helt store tragedie Sophie.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

LÆS OGSÅ: Blomsterberg skrumper ind

Nikolaj døde pludselig som følge af en indsnævring af hjertepulsåren i en alder af kun 36 år. Dødsfaldet kom som et stort chok for den dengang 30-årige skiløber. Ud over savnet til manden, som hun havde været sammen med i seks år, skulle hun også pludselig til at forholde sig til en fremtid som enlig mor til parrets fælles barn, Maximillian, der dengang blot var halvandet år.

Tragedien skabte en del opmærksomhed fra medier, der søgte hendes reaktion. Noget Sophie Fjellvang-Sølling dog ikke var parat til.

- Når man ikke har noget overskud, er der ikke noget at give af. Jeg ville bare gerne have noget tid med min familie. Samtidig kan jeg heller ikke se, hvorfor jeg skulle dele sådan nogle ting, siger hun i dag. Hun fortryder dog ikke, at hun sagde ja til danseprogrammet.

- Der var en opmærksomhed, som jeg selvfølgelig ikke har kunnet forberede mig på, og som jeg helst havde været foruden. Men når jeg først har sagt ja, vil jeg hellere fortryde noget, jeg har gjort, end noget, jeg ikke har gjort.

Ny kærlighed
Først på sommeren kom det frem, at skiløberen igen havde fundet kærligheden. Det skete, da parret offentliggjorde deres forhold på Facebook. Men Sophie Fjellvang-Sølling er et meget privat menneske, og hun ønsker derfor ikke at tale om forholdet til den nye kæreste, Casper Barfoed.

LÆS OGSÅ: Mie Moltke forlod Vild med dans i tårer

Silas blev min ven I Vild med dans blev Sophie Fjellvang-Sølling parret sammen med danseren Silas Holst. De to klikkede fra starten, og forholdet udviklede sig hurtigt til et egentligt venskab. - Vi er stadig bedste venner den dag i dag. Vi deler store og små ting. Det er rigtig fedt. Jeg var da også med til hans bryllup. Jeg var heldig, fordi vi har samme værdier og baggrund. Jeg kom også rigtigt godt ud af det med hans familie - især hans mor, Lene. Hun passede bl.a. Maximillian, når der var behov for det.

Alt for sønnen
Selv om Sophie Fjellvang- Sølling deltog i Vinter OL i Vancouver i 2010 - og havde en fair chance for at kvalificere sig til legene næste år i den russiske by Sotji, har det aldrig været på tale. - Jeg er stoppet med at stå på ski på højeste niveau. Jeg vil slet ikke rejse så meget længere. Jeg har Maximillian at tage hensyn til.

Sponsoreret indhold