Kendte

Stephanie om sidste skoledag: Sådan skal min far hjælpe

10. juni 2016 Foto: Alex Tran - Af Kristian Bo Eriksen
Stephanie fra Årgang 0 har sin egen blog på nettet, og nu der nyt fra Stephanie. Hun fortæller blandt andet, at hun skulle dele så mange karameller ud på sidste skoledag, at hun ville få brug for en barnevogn.

Danskerne elsker at følge med i Årgang 0. Og ikke kun når dokumentarserien bliver vist på TV2. For eksempel har Stephanie en blog på nettet, hvor hun nu og da fortæller om sig selv, og den er også godt besøgt. Men det er nogen tid disen, bloggens læsere har kunnet læse nyt fra Stephanie.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det kan være det ændrer sig, for hun starter sin seneste opdatering med at beklage, at hun har være væk fra bloggen så længe.

LÆS OGSÅ: Stephanies smukke hilsen til mor og lillebror

-Jeg er endeligt tilbage! Jeg er rigtig ked af, at jeg har været så fraværende, men jeg har haft rigtig meget at tænke på. Jeg har haft rigtig travlt, for jeg går ud af niende i morgen, så de sidste par måneder har jeg skulle fokusere ekstra meget i skolen, så jeg synes ikke jeg har haft motivationen til at skulle skrive. Jeg har været så træt at jeg ikke har vidst, hvad fanden jeg skulle skrive. Og hvad der ville være spændende for jer at læse, skriver Stephanie.

Jeg glæder mig så meget

Og så fortæller hun ellers i opslaget, som blev lagt på dagen før sidste skoledag i niende, hvordan hun og hendes skolekammerater ville fejre dagen.

-Jeg skal klædes ud i morgen og gå rundt på hele min skole sammen med en masse af mine venner og der skal vi gå og kaste med karameller. Jeg glæder mig sååååå meget. Jeg har et Spiderwoman kostume, fordi jeg elsker spiderman SÅÅÅ meget. Han er min ultimative yndlingshelt!

LÆS OGSÅ: Dybt frustreret Camilla Framnes: Victor har grædt i månedsvis

Og Stephanie fortæller også, at hun har fået en barnevogn. Ikke til at køre børn rundt i, men bare så der er plads nok til alle karameller, hun skal dele ud.

-Så har jeg haft gang i et projekt sammen men min far. Vi har malet en barnevogn i blå og rød, den skal jeg gå rundt med på skolen, når den er fyldt med alle de mange karameller jeg har.

Den fedeste dag nogensinde

Hvis du gerne vil se mere til Stephanies sidste skoledag, bliver der mulighed for det, når Årgang 0 er tilbage på skærmen til januar.

-Men under næsten hele dagen der skal jeg have kamerahold med. De kommer hjem til mig meget tidligt om morgenen. De skal følge mig hele morgenen, hvor jeg gør mig klar, og at vi skal over og hente vores lærer hjemme hos dem. Vi hente tidligt om morgenen og klæde dem ud og køres rundt i en vogn og kørestol.

LÆS OGSÅ: Rachel snart på vej til Argentina

Det bliver den fedeste dag nogensinde, forudser Stephanie.

Og dagen blev fantastisk. Det er i hver flad det, Stephanie skriver på Instagram.

Sponsoreret indhold