Kendte

Stor sejr til Paprika

28. september 2014 af Kristian Bo Eriksen, Foto: All Over/Hanne Juul
Dagen efter ugens runde af Vild med Dans, tog Paprika Steen i lufthavnen. Hun skulle nemlig ned til San Sebastian i Spanien, hvor hun har vundet en af de vigtigste priser i filmverdenen. Hun blev kåret som bedste kvindelige skuespiller.

-Det er fuldstændigt vanvittigt. Mega stort af Paprika at vinde den pris, siger hendes dansepartner fra Vild med Dans, Mads Vad.

Skuespilleren Paprika Steen har netop vundet prisen som bedste kvindelige skuespiller ved filmfestivalen i San Sebastian i Spanien. Prisen har hun vundet for sin rolle i Bille Augusts nyeste film, Stille Hjerte, der endnu ikke har haft premiere herhjemme.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

LÆS OGSÅ: Vi elsker stadig hinanden

-Jeg ved, hun er superglad, og det er også en kæmpe pris at få. Stort tillykke til Paprika, siger Mads.

Hurtig hjem til træning

Paprika tog som sagt afsted i går, lørdag, for at modtage prisen, men er tilbage i dag, søndag, og skal træne med Mads søndag aften.

-Det var vigtigt for Paprika, at hun ikke missede en træning, selvom hun skulle til Spanien, siger Mads Vad.

LÆS OGSÅ: De nyeste billeder af Silas og datter

Så parret går i gang stort set samtidig med, at hun lander i Danmark med en ny pris i hånden.

Paprika var allerede et smut i San Sebastian sidste weekend for at være til stede, da filmen blev vist. Den gang kostede rejsen en enkelt dags træning, og det vil Paprika ikke risikere igen.

Da hun og Mads i fredags dansede tango, gik det ifølge dommerne sådan lidt lala. Parret lagde sig i midten af feltet med 14 point, men, hvem ved, måske kunne de have gjort det endnu bedre med fuld træning.

Dans fyldt med show

Næste gang gælder det for Paprika og Mads en omgang Jive. Og denne gang træner de alle de dage, der er planlagt.

LÆS OGSÅ: Prins Henriks ven færdig

-Det bliver en dans med fuld energi. Og jeg tør godt love med en del show, siger Mads Vad med smil i stemmen, og han når lige at sige:

-Det er bare så sejt af Paprika.

Sponsoreret indhold