Kendte

Susanne fik en ekstra chance: Jeg vidste, der var noget galt

10. januar 2014 af Martin Hjort/StarPress, foto: DR
Susanne var lige nået ud af DR bygningen, da hun blev hentet ind igen og fik at vide, at hun var gået videre i X Factor.

Hun var ved at forlade DR Byen, da hun blev kaldt tilbage. For 56-årige Susanne fra Charlottenlund, var det noget af en følelsesmæssig rutsjetur at være til audition. Selvom hun hele tiden havde en fornemmelse af, at det nok skulle gå.

- Det var lidt mærkeligt, for jeg troede ikke helt på det, da jeg blev sendt ud, uden at jeg var gået videre. Jeg havde faktisk en fornemmelse af, at jeg ville blive kaldt ind igen, fordi jeg synes, at Blachman og Remee virkede meget positive, mens jeg stod derinde, siger hun.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

LÆS OGSÅ: X Factor-tvillingerne store sorg: Mormor døde af kræft

Susanne, der til dagligt arbejder som lærerinde på Den Kongelige Balletskole, hvor hun underviser i dansk, fransk, engelsk og kristendom, gav den hele armen, da hun stod foran de tre dommere. Det franske nummer, hun havde valgt at synge, blev leveret med stor kropslig indlevelse.

- Sådan er jeg bare, siger hun.

- Jeg bliver også kaldt dramaqueen på min arbejdsplads, fordi jeg lusker drama ind i alt, hvad jeg laver, griner hun og fortæller, at hun faktisk er uddannet skuespiller.

- Jeg gik på Klaus Paghs Skuespillerskole på ABC/Avenue i slutningen af 70'erne, siger hun og fortæller, at det med at optræde stadig er noget, hun holder meget af.

- Jeg kan godt lide at være på. Det er en form for en rus.

LÆS OGSÅ: Lucy fra Thylejren: Folk spørger om de mærkeligste ting

Thomas Blachman var den eneste af de tre dommere, der sendte lærerinden videre i første omgang. Det glæder hende, for hun indrømmer gerne, at hun har et svagt punkt for lige præcis ham.

- Jeg ved ikke, hvad det var, Blachman så i mig. Men jeg så bestemt noget i ham. Han er en lækker og tiltrækkende mand, griner hun. Hun ved godt, at de fleste har en vis frygt for mødet med den skallede dommer.

- Jeg var også nevøs for ham engang. Men så læste jeg hans biografi og fandt ud af, at han jo faktisk er en meget blød mand. Så jeg var ikke spor bange, da jeg stod derinde. Slet ikke, siger hun.

Populære historie om de kendte

Vild med Dans gjorde Vickie Jo invalid

Læs også masser af historier om De unge mødre på udeoghjemme.dk

Hos Ude og Hjemme følger vi også De unge mødre fra Kanal 4 på tæt hold, så du kan få alt det med, som du ikke ser på tv.

Se galleriet med de nye unge mødre fra sæson 17 nedenfor.

Sponsoreret indhold