Kendte

Sussis rørende farvel: Leo er død

18. februar Af Cecilie Lunding Tolversen
Foto: René Schütze
Musikeren Leo Nielsen er død i en alder af 67 år efter et længere sygdomsforløb.
Sussi og Leo

Leo blev indlagt i december med tarmslyng og har siden været alvorligt syg. Nu er den 67 årige musiker sovet ind i sit eget hjem med sin elskede kone Sussi ved sin side.

Det skriver Sussi i et opslag på Instagram.

- Så er Leo sovet ind i eget hjem. Vi kom hjem i går. Jeg er så utroligt taknemlig, for alle de søde hilsner vi har fået, det har varmet, og hjulpet rigtigt meget i denne tid, skriver Sussi.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg føler mig som verdens heldigste, at jeg har haft en helt vidunderlig mand, har det mest fantastiske job. Jeg glæder mig så meget, til at komme ud og give den kærlighed tilbage, som I har sendt os.

Leo har været alvorligt syg siden december, og tre gange har Sussi fået at vide, at hun ikke skulle regne med at få Leo hjem fra hospitalet igen.

Men i slutningen af januar var Leo alligevel så frisk, at han blev udskrevet hjem til huset i Saltum. Her var han i lidt over to uger, før han igen blev dårlig lørdag morgen.

Denne gang var beskeden klar. Sussi ville ikke få Leo med hjem igen. Hans nyrer og lever var stået af. Der var ikke andet at gøre, end at smertedække ham i den sidste tid.

Sussi var ved hans side indtil det sidste åndedræt.

- Jeg ved, at jeg kommer til at savne Leo rigtigt meget, men vi har begge haft det sådan, at det hjælper ikke at have ondt af sig selv, så jeg vil give slip på Leo og lade ham komme videre, til hvad der nu er på den anden side, skriver Sussi.

- Det, jeg kommer til at savne mest, er Leos entusiasme og hans snakke om hans historier og hans skakspil. Men det er sådan nogle ting, som han ikke har gjort det sidste stykke tid, så det savner jeg allerede, sagde Sussi tidligere på ugen til SE og HØR.

Sponsoreret indhold