Kendte

Svært at undvære Liva i syv uger

31. august 2009 af Tekst og foto: Lea Bahnsen
Ditte Isabell Büchmann er mor til Liva på 10, og deltager i Robinsonekspeditionen, som starter i aften.

- Det er simpelthen så vildt - jeg kan slet ikke forholde mig til det.
Alvoren ved at gå op for Ditte Isabell Büchmann og tankerne omkring, hvordan det bliver at se sig selv på fjernsynsskærmen primetime. Første afsnit af Robinson Ekspeditionen 2009 løber over skærmen i aften, og Ditte Isabell Büchmann kan blive et af de ansigter, der, om danskerne vil det eller ej, kommer til både at fylde en hel del - ikke bare skærmplads, men også spalteplads de næste to måneder.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Mor til Liva
Det helt store og afgørende dilemma for 32-årige Ditte Isabell Buchmann har været, at hendes snart ti-årige datter Liva skulle undvære sin mor i syv uger.
- Det var virkelig svært at skulle fortælle hende, at jeg skulle rejse, og hun var den sidste, jeg overbragte nyheden.

- Vi kom gående på gaden og spurgte jeg hende, om hun kendte det der program, der hedder Robinson. Heldigvis viste det sig, at hun synes, at programmet var helt vildt sejt - også at hendes mor skulle være med i det.

Min mor forstår mig ikke
Den eneste, der ikke rigtig har kunnet forstå Dittes valg har været hendes mor.
- Hun spurgt mig om, hvorfor jeg vil udstille mig selv sådan, og hvorfor jeg har så meget behov for det. Min far har været helt ok med det,"fortæller Ditte Isabell Buchmann, der har spillet en del teater, mens hun var i tyverne, men er nu gået i gang med en uddannelse som sygeplejerske. Alligevel kan hun mærke teater-genet trække og en lyst til kreativitet spire.

- Det var også derfor jeg meldte mig til Robinson. Jeg var simpelthen nået til et punkt, hvor jeg trængte til, at der skulle ske noget nyt igen. Og pludselig gik det hele stærkt - jeg udfyldte egentlig ansøgningsskemaet på nettet lidt for sjov, og pludselig sad jeg i det fly på vej til Malaysia. Kun tre uger efter.., siger Ditte og smiler overrasket.

Følg med hele ugen på Oestrogen.dk der sætter spot på kvinderne i årets Robinson Ekspedition

Sponsoreret indhold