Kendte

Syvende gang var lykkens gang

11. januar 2014 af Martin Hjort/StarPress, foto: DR
For de tre venner i ManBand, var mødet med dommeren ikke noget helt uvant. De har alle tidligere forsøgt sig hver for sig i X Factor. Uden held. Men denne gang lykkedes det at gå videre.

De tre københavnere, Dennis, der er 35 år og flyttemand, Ole, 43 år og selvstændig indenfor den finansielle sektor og 41-årige Jesper, der er lærer, er ikke sådan at slå ud. De har sammenlagt stået overfor X Factor-dommerne seks gange tidligere. Men det var altså først syvende gang, der var lykkens gang.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Dennis har stillet op fire gange tidligere og vi to andre har begge prøvet én gang hver. Det er også derfor, at Blachman siger det med, at hvis vi ikke kan synge, så har han noget, han gerne vil have flyttet. Han kunne genkende Dennis, fortæller Ole, da udeoghjemme.dk taler med ham.

LÆS OGSÅ: Aftenens store stjerne: Den megen ros chokerede mig

De tre mødtes, da de var med i den samme musical. Det var her, de fik ideen til at stille op i X Factor sammen.

- Det er normalt et program, der henvender sig til unge mennesker. Vi er tre voksne mænd. Vi stiller op for at udfordre konceptet, siger Ole.

- Vi synes selv, at vi er anderledes fordi, vi har musikalitet. Der er mange unge, der er blevet pacet frem derhjemme, og som tror, de kan synge, uden at kunne det.

LÆS OGSÅ: X Factor-tvillinger mistede mormor til kræft: Nu har de skrevet en sang

- Vi er voksne og ville aldrig stille op, hvis ikke det var fordi, vi vidste, at vi kunne synge. Hvis vi ryger ud, så bliver det ikke fordi, vi ikke kan synge. Så bliver det nærmere fordi, vi ikke passer ind i konceptet. Og det ville være helt fint, hvis det skete. Det ved vi, kan ske. Det ville vi ikke kunne gøre noget ved, siger han og forklarer at de tre også godt er klar over, at nok er de videre, men de ved også godt, at det hurtigt kan gå den anden vej.

- Vi ved, at det i princippet kan være slut næste gang, vi står overfor dommerne - fordi vi ikke rammer dagen, vælger en forkert sang eller noget tredje. Det er præmissen, det er vi afklaret med.

LÆS OGSÅ: Lucy fra Thy Lejren: Folk spørger om mange mærkelige ting

Det er ikke første gang, vi ser et vokalensemble i X Factor. For seks år siden i sæson et, var gruppen Vocaloca med. De nåede en femteplads i konkurrencen dengang. Men det var ikke uden stor modstand fra Thomas Blachman, der gang på gang kritiserede gruppen. Vocaloca blev da også nævnt af de tre dommere. Noget drengene i ManBand var helt indstillet på ville ske.

- Vi havde en forventning om, at sammenligningen med Vocaloca ville komme. Det har vi det helt fint med. Vi har stor respekt for Vocaloca, men vi er ikke dem, og vi vil ikke være dem. Forskellen på os og dem er, at de var stort set færdigudviklede, da de deltog. Vi blev først dannet i starten af sidste år, og er langt fra klar over, hvilken retning vi skal i. Vi har meget at lære endnu, lyder det fra Ole, der håber at de kan gøre det mindst ligeså godt som de fem i Vocaloca gjorde det, da de sang sig til femtepladsen.

LÆS OGSÅ: Kaj: Sådan får jeg mine heste til at slappe af

Populære historie om de kendte

Vild med Dans gjorde Vickie Jo invalid

Læs også masser af historier om De unge mødre på udeoghjemme.dk

Hos Ude og Hjemme følger vi også De unge mødre fra Kanal 4 på tæt hold, så du kan få alt det med, som du ikke ser på tv.

Se galleriet med de nye unge mødre fra sæson 17 nedenfor.

Sponsoreret indhold