Kendte

Tabte kun 30 kilo i Ekstrem Fed

29. august 2012 af Marianne Knudsen
Majbritt brændte sit livs chance for at blive slank, da hun fik muligheden for at medvirke i tv-programmet Ekstrem Fed. Hendes mål var at tabe 67 kilo på et år, men hun nåede kun et vægttab på 30 kilo.
Foto:Morten Mejnecke og privat
Foto:Morten Mejnecke og privat

Hun havde en kostvejleder og en personlig træner til sin rådighed i et helt år. Alligevel var det ikke nok, da 35-årige Majbritt Persson fra Vanløse fik sit livs chance for at blive slank i tv-programmet Ekstrem Fed, som blev vist på TV3 i aftes.

Blot 30 kilo formåede hun at smide i løbet af et år, hvilket står i skærende kontrast til de øvrige deltagere, hvor nogle opnår et vægttab på næsten 100 kilo.

Vil du også tabe dig, så gør det med Ude og Hjemme Slankeklubben - læs mere her...

137 kilo. Majbritt har nydt livet, og
det kan ses.

Ville ned i str. 40

Hun vejede for et år siden 137 kilo og var selv overbevist om, at hun et år senere ville kunne hoppe i sin grønne kjole i størrelse 40, som hun bar på sin 18-års fødselsdag. Men det nåede hun altså ikke. Kjolen hænger stadig på bøjlen i klædeskabet.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Det var et urealistisk mål for mig, men i min virkelighed gjorde jeg, hvad jeg kunne for at nå det, siger Majbritt og tilføjer:

- Jeg vidste nok bedst lidt for ofte. Majbritt mente for eksempel, at hun godt kunne snuppe en lille én sammen med sine gæster på den bodega, hvor hun arbejder. Eller at hun da lige kunne erstatte et måltid med en Nupo-shake.

Læs også om Maria fra "Ekstrem Fed", der var for tyk til at adoptere

Nød at drikke øl
Kiloene begyndte at snige sig på hende i teenageårene. Dengang, hvor hun pludselig fandt det langt mere underholdende at drikke øl end at forsætte til springgymnastik. Hun er hverken blevet mobbet eller har haft svært ved at finde kærester på grund af sit udseende. Så havde hun egentlig et problem?

- Ja, inderst inde synes jeg jo ikke, at det er sjovt at være så tyk. Det har været ren indbildning, at jeg havde det godt med at være tyk, siger Majbritt, der har været oppe og veje 150 kilo på et tidspunkt.

- Jeg spiste lige præcis det, jeg havde lyst til, og havde overhovedet ikke dårlig samvittighed over det. Jeg har altid haft mit gode humør og været ligeglad med, hvad andre synes. Jeg har levet livet, fastslår Majbritt.

Årsagen til, at hun så overhovedet meldte sig til tv-programmet, var, at hendes mor fik konstateret type 2-diabetes på grund af sin overvægt, og det fik Majbritt til at stoppe op og tænke over sit eget helbred og fremtid.

Vil tabe 20 kilo mere

- Jeg har levet livet, og det vil jeg da meget gerne fortsætte med at gøre - bare på en anden måde, smiler hun.

- Selv om jeg ikke gør det, er jeg taknemmelig for at have været med. Det gav mig det spark, jeg havde brug for, og fik mig til at indse, at det er en ændring af mit liv, der skal til, hvis jeg vil være slank.

- Førhen tog jeg altid bussen, men nu cykler jeg til og fra arbejde, træner i fitnesscentret og spiser sundere. Det næste års tid er mit mål at smide 20 kilo mere, siger Majbritt, der føler sig godt klædt på til udfordringen.

Læs den inspirende historie om Katherina fra De unge mødre, der tabte 22 kilo

Sponsoreret indhold