Kendte

Tal ordentligt eller hold mund

18. marts 2011 af Martin Hjort
- Med alle de sociale medier vi har, så er det simpelthen blevet så nemt at gå ind og skrive grimme ting om folk. Jeg har selv oplevet, at folk har angrebet min person, siger Patricia
Foto: Star Press
Foto: Star Press

Der er rigtig mange indtryk og ting man skal vænne sig til, når man fra den ene dag til den anden bliver kendt gennem et show som X Factor. Pludselig bliver man genkendt og man oplever, at man får kommentar fra folk man overhovedet ikke kender. Og det er bestemt ikke kun positive oplevelser, man får, fortæller Patricia.
- Med alle de sociale medier vi har, så er det simpelthen blevet så nemt at gå ind og skrive grimme ting om folk. Jeg har selv oplevet, at folk har angrebet min person. Det er helt i orden, at man kommenterer sangen eller det, at man er med i X Factor. Men når folk ligefrem begynder at påtale hvordan man ser ud eller kommentere ens personlighed, så synes jeg faktisk ikke, at det er særlig pænt. Jeg har utrolig svært ved at forstå, hvorfor folk er så intolerante, siger hun, inden hun kommer med et lille ønske.
- Jeg kunne godt tænke mig, at vi kunne kigge lidt indad, når vi er på internettet, og tænke over, at det man skriver bliver læst. Hvis man ikke har noget pænt at sige, så hold mund, siger hun.

Læs også: Rosendahl på tvangsferie

Bliver harm
Hun er med på, at man ikke kan være elsket af alle - noget hun da heller ikke har noget som helst ønske om.
- Slet ikke. Og der er da også folk i medierne, som jeg ikke bryder mig om. Men derfra og så til at have behov for at gå ind og svine folk til, det kan jeg slet ikke forstå. Det er så langt fra den måde, jeg synes, at man skal behandle hinanden.
Nu skulle man måske tro, at det er noget der går den 33-årige københavnerpige meget på, men sådan er det faktisk slet ikke.
- Jeg bliver bare harm, fordi jeg ikke synes, at man kan være det bekendt, og jeg bliver irriteret over, at folk simpelthen ikke er klogere end det. Jeg kunne godt tænke mig, at man overvejede inden man skrev sådan noget, om man har lyst til at gøre folk kede af det.

Det skal deltagerne synge i aften:

Patricia:
"Total Eclipse Of The Heart" (Bonnie Tyler)
"Når tiden går baglæns" (Clara Sofie og Rune RK) af Rune RK

Annelouise:
"Empire State Of Mind" (Alicia Keys)
"Sweet Child O'Mine" (Guns N'Roses) af Rune RK

Sarah:
"Fuckin' Perfect" (Pink)
"Sweet Dreams" (Eurythmics) af Kato

Babou:
"Baby" (Justin Bieber)
"DJ Got Us Fallin' In Love" (Usher) af Kato

Sponsoreret indhold