Kendte

Talent-dommere på plads

28. maj 2009 af Maria Rasmussen. Arkivfoto: PolFoto
Hella Joof, Jokeren og Nikolaj Koppel bliver dommerne i Talent 2009 på DR.

Rapperen Jesper Dahl alias Jokeren, skuespiller og filminstruktør mm. Hella Joof samt Tivolis musikchef Nikolai Koppel bliver dommerpanelet, når DR sender en ny omgang Talent 2009.

-Jeg er meget stolt og glad for at det netop er blevet de her tre. Vi har været igennem mange mulige, som også var gode, men det har været vigtigt for os, at de skulle kunne noget vidt forskelligt og samtidig havde god kemi sammen. Og så har vi sat fagligheden i højsæde," siger Jan Lagermand Lundme, som er underholdningsdirektør i DR

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Han forklarer, at de tre dommere naturligvis ikke skal være enige om, hvad der er god underholdning og talent, men denne gang har man forsøgt at gå væk fra den klassiske konfliktmodel med en sød kvinde mellem henholdsvis en hård og blød mand.

De tre nye dommere er spændte, inden de skal opleve de første talenter.
- Jeg glæder mig rigtig meget til at se alle talenterne udfolde sig på scenen. Gode og dårlige. Det er sjovt at se andre leve deres drømme ud, siger Jokeren.

Musikchefen fra Tivoli glæder sig også.
- Det bliver helt sikkert en meget uforudsigelig rutsjebanetur... hvor der også er noget frygt indbygget i forventningen, siger Nikolaj Koppel.

Hella Joof ved godt, hvad hun skal kigge efter som dommer:
- Talent er det særlige. Det, som man har fået i gave, og som man så udvider med flid og knofedt, fortæller hun.

Allerede fra i morgen kan håbefulde talenter forsøge sig til optagelsesprøverne i Valby og Odense, lørdag i Silkeborg og Randers, mens de sidste finder sted i Folketeatret i København fra den 16. til 19. juni.

Optagelserne til Talent 2009 som skal sendes efter sommerferien går i gang om tre uger.

Har du talent eller vil du gerne være publikum. Se HER

Sponsoreret indhold