Kendte

Thomas Evers: Derfor har jeg fået en hårtransplantation

27. december 2013 af Martin Hjort/StarPress Foto: AllOver Press
Danseren har fået flyttet 3000 hår fra nakken til panden.

For danseren Thomas Evers Poulsen har det været frustrerende at se, hvordan han gradvist mistede håret på hovedet og fået højere og højere tindinger. Det fik ham tidligere i år til at tage det drastiske skridt at få flyttet ikke mindre end 3000 hår fra nakken til ovenpå hovedet.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg har nok hår i nakken, mens jeg var ved at blive skaldet ovenpå hovedet. Det har fyldt rigtig meget hos mig. Det er gået udover min selvtillid, at jeg kunne se, at jeg tabte mere og mere hår på hovedet.

Thomas Evers, der dansede med skuespilleren Mathilde Norholt i årets udgave af Vild med dans, var klar over, at han måtte gøre noget drastisk for det var aldrig en mulighed for ham at få paryk.

- Det har jeg hele tiden vidst, at jeg ikke ville have.

Det lyder som en ubehagelig og smertefuld operation at få flyttet så mange hår. Men det har det ikke været, fortæller han. Det er derimod rigtig dyrt. Det koster fem euro pr. hår. Da Thomas Evers har fået flyttet 3000, vil det sige 15.000 euro eller et godt stykke over 110.000 kroner.

Danseren har dog ikke betalt så mange penge for det.

- Jeg har lavet et god deal, siger han med et lumsk smil med henvisning til, at han har medvirket i en række reklamer for 'Hårklinikken', der har stået for at flytte hårene og dermed givetvis har fået det gratis - eller i hvert fald noget billigere end den fulde pris.

Populære historie om de kendte

Læs historien her >>Jette fra Mig og min mor har tabt sig 35 kilo efter fedmeoperation.

Læs historien her >>
Sandra fra Ekstremt fed kunne ikke holde sit vægttab - nu er hun igen for tyk.

Læs hvorfor her >>

Se alle de 12 par i Vild med Dans 2013 nedenfor

Sponsoreret indhold